-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mama tapusi Toma Vaškevičiūtė prabilo apie jai svarbų šou: „Galbūt grįšiu, bet jau visai kitokia”

Šį šeštadienį LNK šou „Muzikinė kaukė“ komisijos narė Toma Vaškevičiūtė trumpam atsisveikins su projektu – prieš savo svarbiausią gyvenimo vaidmenį dalyvių pasirodymus ji gyvai stebėjo paskutinį kartą. Bet, kaip pati pažadėjo laidos filmavime, projektą toliau atidžiai žiūri televizoriaus ekrane.
Toma Vaškevičiūtė
Toma Vaškevičiūtė / Simono Barono nuotr.

„Man šį vakarą didelė šventė. Labai ačiū, mieli kolegos, už šį sezoną, jis buvo be galo įsimintinas, paskutinis vakaras, gal būt dar grįšiu į finalą, bet jau visai kitokia. Man didelė šventė ir švęskim ją kartu“, – prieš išeidama motinystės atostogų emocionaliai kalbės Toma Vaškevičiūtė.

Praėjus vos kelioms dienoms po filmavimo Toma Vaškevičiūtė susilaukė dukters. Visa projekto kūrybinė grupė siunčia Tomai ir dukrytei didžiausius sveikinimus ir laukia Tomos grįžtant į projekto finalą. „Tikimės Tomos sugrįžtant į finalinį laidos filmavimą balandžio pabaigoje, bet viskas priklausys nuo mamos ir dukrytės savijautos“, – sako projekto režisierė Gintarė Nemanytė-Lungienė. Kitą šeštadienį Tomą Vaškevičiūtę komisijoje pakeis kolega aktorius Giedrius Savickas.

Svetlanos Bolnienės nuotr./Toma Vaškevičiūtė
Svetlanos Bolnienės nuotr./Toma Vaškevičiūtė

Komisijos nariai, išlydėdami Tomą į motinystės atostogas, linkės lengvo likusio laukimo ir didžiausios sėkmės pasitinkant pirmagimį. „Aš šalia Tomos ir jautriai, ir didingai nusiteikus. Kaip gražu, kalbame apie gimimą, visom prasmėm, o čia gimsta tokie stebuklai scenoje, visiems šį filmavime sėkmės, o Tomai sėkmės ne šį vakarą, bet greitai“, – sakys Livija Gradauskienė.

Visą vakarą netrūks emocijų ir nuoširdžių palinkėjimų, tačiau vienas pasirodymas visus paliks be žado. „Fantastiškas pasirodymas, man ramu, man gera išeiti ir pagaliau aš išvydau tai gyvai, šitą sprogimą, šį unikalų jauną žmogų, išbučiuotą angelų, ir tu taip prarovei! Nuostabu, aš tave labai sveikinu ir be galo džiaugiuosi, kad tai pamačiau gyvai. Bravo! Bravo! Taip laukiau, dabar jau galiu ramiai eiti, viskas”, – po vieno dalyvio pasirodymo sakys Toma.

O šį šeštadienį projekto žiūrovų laukia ne vienas įspūdingas pasirodymas. Grupės „Queens of Roses” narė Monika Mėčiūtė įkūnys Billy Idol, jos palaikyti atvyks ir kitos grupės narės, Akvilė ir Giedrė. Liepa atliks lyrišką Nedos dainą, Keitė Arai privers visus šokti įsikūnydama į grupę „Technotronic”, Antanas Zakarauskas taps Kastyčiu Kerbedžiu, Sandra Žutautienė pirmą kartą projekto istorijoje įkūnys atlikėją Giuliją, Dovi Mi taps Harry Styles, aktorė Skaistė Vievesė atliks sudėtingą Marijos Callas kūrinį, Sidas įkūnys Jerry Lee Lewis ir pademonstruos, kad moka groti ne tik pirštais, bet ir kojomis ar sėdimąja. Andrius Bialobžeskis taps Šarūnu Mačiuliu iš grupės „Poliarizuoti stiklai”, o Šarūnas Januškevičius taps sunkiai atpažįstamas, nes įkūnys atlikėją Doja Cat.

Nepraleiskite „Muzikinės kaukės” šį šeštadienio vakarą, 19:30, per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius