Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Savickas grįžta į serialą „Man reikia meilės“: atskleidė, kokios svarbios taisyklės laikosi

Vienas ryškiausių ir talentingiausių aktorių Lietuvoje Giedrius Savickas atskleidžia, kad darbų stoka nesiskundžia – veda kassavaitinį pokalbių šou, vaidine teatre ir kine, neseniai pasirodė kulinarinės laidos „Valgoma ar nevalgoma“ vedėjo amplua, o dabar džiaugiasi galėdamas atgaivinti savo personažą seriale „Man reikia meilės”.
Giedrius Savickas
Giedrius Savickas / LNK stopkadrai

Kalbėdamas apie aktoriaus profesiją ir darbų pasirinkimą, Giedrius turi vieną pagrindinę taisyklę, kurios laikosi.

„Visų pirma, aktorius, turi būti sąžiningas sau ir nuoširdžiai atlikti kiekvieną savo vaidmenį, nesvarbu, ar tai būtų teatras, ar kinas, ar televizija. Aš sąžiningai užsidirbu pinigus, nes darau tai, kas man patinka, ir darau tai nuoširdžiai. Svarbiausia aktoriui suprasti, dėl ko jis dirba, dėl ko nusprendžia dirbti prie vieno ar kito projekto, ir savo darbą atlikti nuoširdžiai, kad liktų sąžiningas ne tik prieš kitus, bet ir prieš save“, – dalijosi G.Savickas.

LNK nuotr./Giedrius Savickas
LNK nuotr./Giedrius Savickas

Apie scenarijaus vingius ir santykius su Giedriumi Savicku prabilo ir aktorius bei serialo „Man reikia meilės“ režisierius Balys Latėnas.

LNK nuotr./Giedrius Savickas
LNK nuotr./Giedrius Savickas

„Praeitame sezone Laimis (akt. G.Savickas), tiesiogine ta žodžio prasme – pabėgo, palikęs Lionią (akt. Dž.Siaurusaitis) ir Ziną (akt. I.Kvietkutė) nusikaltėlių akivaizdoje. Bet jis pabėgo tam, kad šį sezoną grįžtų. Jis grįžta šį vakarą, grįžta pasikeitęs. Filmavimo aikštelėje dirbti labai paprasta. Su Giedrium esame seni bičiuliai, tad filmavimų metu ne tik dirbame, bet ir randame laiko prisiminti senas istorijas ir smagiai pasijuokti“, – pasakojo Balys Latėnas.

LNK nuotr./Giedrius Savickas
LNK nuotr./Giedrius Savickas

Nors seriale netrūksta komiškų ir gyvenimiškų situacijų, kuriose žiūrovai gali pamatyti dalelę savo kasdienybės, pagrindinė tema – meilė. Paklaustas, kas santykiuose yra svarbiausia, Giedrius nedaugžodžiauja.

LNK nuotr./Giedrius Savickas
LNK nuotr./Giedrius Savickas

„Svarbu prie žmogaus jaustis laisvai, visiškai būti savimi. Tada nereikia stengtis apsimetinėti, būti kažkuo kitu, kad tu patiktum, įtiktum. Meilė – tai, kai kiekvienas tavo trūkumas kažkam yra privalumas“, – sako Giedrius Savickas.

„Man reikia meilės“ – trečiadieniais, 21 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius