Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Žmuidinavičius-Wizard žiniasklaidai pristatė geriausią draugą ir patarėją – jaunėlį brolį Vilių

Mantas Žmuidinavičius-Wizard (27) pastaruoju metu renginiuose dažniausiai pasirodo lydimas naujosios asistentės, balerinos Kristinos Tarasevičiūtės. Tačiau Vilniuje vykusiame vakarėlyje, į kurį vyrai buvo raginami ateiti pasipuošę tarsi širdžių ėdikai, Mantas atėjo petis petin su vaikinu, kurio apranga derėjo prie jo paties. Paaiškėjo, kad žavus nepažįstamasis – jaunesnysis magiškų triukų meistro brolis Vilius (23).
Mantas Žmuidinavičius-Wizard su broliu Viliumi (kairėje)
Mantas Žmuidinavičius-Wizard su broliu Viliumi (kairėje) / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Mantas Wizard

„Susipažinkite – Vilius Žmuidinavičius – keturiais metais už mane jaunesnis mano brolis ir labai geras mano draugas ir pagalbininkas. Jis man labai daug pataria sceniniais klausimais, Viliaus nuomone labai pasitikiu įvairiose srityse – nuo profesinių iki asmeninių dalykų“, – portalui Žmonės.lt tvirtino M.Žmuidinavičius.

Neabejoju, kad jūs jį dar pamatysite.

„Manau, tikri broliški santykiai turėtų būti tokie, kaip mūsų. Svarbu vienas kitam padėti, užjausti, patarti“, – jam pritarė Vilius. Mantas teigė besididžiuojantis broliu ir atskleidė, kad būtent jis yra tas žmogus, kuris visuomet jam padeda iš užkulisių. „Jis visada šalia, Vilius buvo užkulisiuose visų „Šok su manimi“ laidų metu, būtent jis man padėjo atlikti triuką, kai mano partnerė Viktorija Kunauskaitė netikėtai atsirado narve. Jis visada renginiuose man padeda su apšvietimu, muzika“, – pasakojo vaikinas.

Žmonės.lt Vilius pasakojo mėgstantis išmėginti įvairius dalykus, o šiuo metu dirbantis ir baigiantis verslo vadybos studijas. „Man patinka atrasti kažką naujo. Stengiuosi, kad kiekviena gyvenimo diena būtų įdomi ir suteiktų patirties“, – kalbėjo jis, neatmesdamas galimybės, jog kada nors gali pasirodyti ir scenoje. „Net neabejoju, kad jūs jį dar pamatysite“, – intrigavo Mantas Wizard. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius