Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Marija Akelan švenčia plienines vestuves – su šeima įsiamžino jautrioje fotosesijoje

Dainininkė, dainų kūrėja Marija Akelan kartu su vyru Ruslanu ir dukra Sofija savo vestuvių metines įamžino rudeniniame Vilniuje.
Marija Akelan su šeima
Marija Akelan su šeima / E.Čebatorienės nuotr.

Vienuoliktos vestuvių metinės vadinamos – plieninės vestuvės. Jos traktuojamos kaip tvirtos ir liudija apie sutuoktinių bendrumą. „Būtent taip mes su vyrų jaučiamės – saugiai, tvirtai, puikiai suprantame vienas kitą ir palaikome kai to labiausiai reikia. Kartu auginame mūsų nuostabią devynerių metų dukrą Sofiją. Matyti jos laimingą šypseną kiekvieną dieną – didžiausia laimė mūsų gyvenime.“ – atvirauja Marija.

E.Čebatorienės nuotr./Marijos Akelan vestuvių metinių fotosesija
E.Čebatorienės nuotr./Marijos Akelan vestuvių metinių fotosesija

„Aš mėgstu šį metų laiką, rudenį švenčiau savo vestuves, dukros krikštą, apie rudenį sukūriau ne vieną man tikrai brangią dainą. Tai ypatingas metas kai galima jaukiai leisti ilgus vakarus su šeimą namuose arba pasinerti į kūrybą. Šiuo metu besiruošdama artėjantiems koncertams daug laiko skiriu ne tik mano brangiai šeimai bet ir muzikai.“ – pasakoja atlikėja.

Daina „Gelstantys lapai“:

VIDEO: Marija Akelan I Gelstantys lapai (Official video)

Pavydėtinas šeimos laiko kartu akimirkas užfiksavo fotografė Erika Čebatorienė. Pasak jos „Svarbiausia fotografuojant šeimą – vidinis ryšys, kai jis egzistuoja, rezultatą pasiekti kur kas smagiau ir lengviau. Ne viskas yra fotografo darbas. Pati šeima įdeda didžiulį indėlį ir pasiruošimo metų ir fotografavimo. Aš kaskart ieškau unikalios stilistikos fotosesijoms ir tam kad pavyktų ją atrasti turiu gerai pažinti žmones, dirbu tik su tais kas man yra mielas ir ką mylių“ – prisipažino fotografė, kuri jau daug kartų kūrė dainininkės fotosesijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius