Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marijus Berenis susituokė su Sigita Grabauskaite: „Mielai būtume santuoką registravę online“

Kiek daugiau nei prieš metus pradėję puoselėti romantiškus jausmus, o po pusmečio susižadėję radijo laidų vedėjas, buvęs „ŽAS“ narys Marijus Berenis (44) ir rinkodaros specialistė Sigita Grabauskaitė (34) ryžosi svarbiausiam žingsniui. „O ko laukti?“ – šypsosi Marijus. Pora šeštadienio popietę susituokė Vilniaus santuokų rūmuose.
Marijaus Berenio ir Sigitos Grabauskaitės vestuvės
Marijaus Berenio ir Sigitos Grabauskaitės vestuvės / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Saulėtą gegužės 6-ąją prie Vilniaus santuokų rūmų atvykę jaunavedžiai atrodė ramūs – o ko čia jaudintis, kai dėl savo jausmų esi visiškai tikras.

Ramus Marijus buvo dar ir iki vestuvių dienos. 15min paklaustas, kaip jaučiasi, jis juokavo: „Jausmas toks, kai turi bilietą ir ruošiesi važiuoti kur nors atostogų. Tokia maloni būsena.“

Tai būtent tokie – užtikrinti, drąsūs ir svarbiausia – įsimylėję Marijus ir Sigita prisiekė amžiną meilę. Ir tikina, kad tai tikrai nebuvo per greitas žingsnis – prie jo priėjo tiesiog savaime.

„Jeigu buvo sužadėtuvės, turi būti ir vestuvės. Viskas logiška. Mes net per daug ir negalvojom, ar laukti ilgiau, ar ne. Tiesą sakant, mielai būčiau už tai, kad santuoką būtų galima registruoti online. Tai būtų idealus variantas. Paprastai, be jokio dėmesio“, – sakė M.Berenis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Marijaus Berenio ir Sigitos Grabauskaitės vestuvės
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Marijaus Berenio ir Sigitos Grabauskaitės vestuvės

Tačiau galimybės išvengti dėmesio jaunavedžiai neturi, todėl šią progą paminėti turės, tiesa, tai padarys paprastai: „Švęsime labai minimaliai.“

Bet į povestuvinę kelionę jiedu vyks. Tačiau Marijui tai bus staigmena: „Nežinau, kur važiuosime. Sigita žino, ne aš.“

Marijus sako, kad jiedu su Sigita – kitokie žmonės. Jiems nereikia didelio baliaus, šimtų svečių ir muzikantų.

„Mūsų požiūris į vestuves nėra toks, kaip žmonių, kurie planuoja šventę metus, ima paskolą, organizuoja iki mažiausių smulkmenų. Tai, aišku, nėra blogai, tiems žmonėms tai turbūt teikia džiaugsmą. Bet pas mus su Sigita viskas kitaip – spontaniška, natūralu ir paprasta“, – šypsojosi jis.

Pora netgi naujų vestuvinių žiedų nesirinko: „Mes esame su tais pačiais žiedais, kuriuos pasidarėme sažadėtuvių proga. Tai yra Jurgos Gusarovienės vienetinis darbas, pagamintas specialiai mums. Nusprendėme net nekeisti.“

Sigita pasirinko vyro pavardę ir po vestuvių tapo Berene.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Marijaus Berenio ir Sigitos Grabauskaitės vestuvės
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Marijaus Berenio ir Sigitos Grabauskaitės vestuvės

Paklausti apie šeimos pagausėjimą, jie sakė kol kas neplanuojantys – nori pasimėgauti naujuoju statusu ir gyvenimu dviese.

„Planų turim visokių ir daug. Tikrai nesituokiam dėl to, kad laukiamės vaiko, bet kol kas to ir neplanuojame“, – 15min kalbėjo Marijus Berenis.

15min primena, kad Marijus Berenis viešai apie savo mylimąją Sigitą prakalbo 2016-ųjų vasarį. Tą kartą feisbuke paskelbė, kad su ja draugauja.

Rugsėjį atostogaudami Prancūzijoje Marijus ir Sigita susižadėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius