Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Marina Bui televiziniame atostogų šou reabilitavosi po asmeninio gyvenimo krizės

Sidoniją ir Raisą, kurios Graikijoje praleido savaitę, šio sekmadienio LNK realybės šou „Pirmas kartas su žvaigžde“ keičia naujos keliautojos. LNK televizijos žiūrovai stebės, kaip poilsiauja buvusi grupės „Olialia pupytės“ narė Marina Bui ir jos pakeleivė Angelė.
Marina Bui
Marina Bui / LNK nuotr.

Prieš kelionę Marina atviravo, jog pastarieji jos gyvenimo mėnesiai iš tiesų buvo sunkūs. Skaudžios skyrybos su buvusiu  mylimuoju, naujų namų paieškos – po šio nemalonumų etapo mergina numetė net 10 kilogramų svorio! Atostogų metu Marina tikisi pailsėti, pašėlioti naktiniuose klubuose ir pamiršti visas savo gyvenimo negandas.

Marinos pakeleivė – praktikuojanti katalikė, rašytoja Angelė Pakaušienė iš Pasvalio rajono. Prieš kelionę Angelė neslėpė: jai nepatinka žvaigždės, dainuojančios savo pusnuogiais kūnais. Nepatinka vulgarumas, ji mėgsta ilsėtis ramiai ir kultūringai.

Išvydusi oro uoste Mariną, Angelė nepasimetė. Pirmas įspūdis apie žvaigždę Angelei pasirodė teigiamas. Tačiau jau antrą atostogų rytą Angelė ir Marina susipyko.

„Pirmas kartas su žvaigžde” sekmadienį 20.00 per LNK.

LNK nuotr./Marina Bui ir Angelė
LNK nuotr./Marina Bui ir Angelė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius