Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Marius Jampolskis sužadėtinę Renatą Uzialkaitę gimtadienio progą vidurnaktį nustebino šventiniu tortu

Rugsėjo 3-iąją gimtadienį švenčianti LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ dalyvė Renata Uzialkaitė po sekmadienio vakarą vykusio šou kartu su kitais dalyviais ir jų bičiuliais apsilankė renginio dūzgėse sostinės „Shiva Chill Bar“ bare. Tiesa, čia, be įprastų linksmybių, merginos laukė staigmena.
„Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ vakarėlio akimirka
„Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ vakarėlio akimirka / Viganto Ovadnevo nuotr.

Dar prieš vidurnaktį Renatos mylimasis Marius Jampolskis ir baro vadovas Linas Karalius įspėjo svečius, kad išmušus dvylikai visi kviečiami atlikti R.Uzialkaitei tradicinę „Ilgiausių metų“. Pati sukaktuvininkė apie būsimus sveikinimus nė nenumanė.

Viganto Ovadnevo nuotr./Kviečiu aokti. Pažadinta aistra vakarėlio akimirka
Marius Jampolskis įneša gimtadienio tortą

Atėjus sveikinimų metui visi svečiai sustojo ratu, o tortą išnešė M.Jampolskis. Renata sužadėtinį apdovanojo bučiniu, o vėliau buvo nubučiuota ir „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ projekto kolegų. „Pirmąsyk mano gimtadienyje taip daug žmonių, labai jums ačiū“, – dėkojo 27-erių sulaukusi mergina.

Portalui Žmonės.lt Renata tikino nesitikėjusi sulaukti tokio siurprizo. „Tikrai nesitikėjau, labai smagu, labai gera. Aš gimtadienius dažniausiai švenčiu tik artimiausių draugų būryje. Esu labai dėkinga mane šįvakar palaikiusiems žiūrovams – iš jų gavau itin brangią išankstinę dovaną ir likau projekte“, – šypsojosi ji.

Viganto Ovadnevo nuotr./Marius Jampolskis ir Renata Uzialkaitė
Viganto Ovadnevo nuotr./Marius Jampolskis ir Renata Uzialkaitė

Beje, praėjusį sekmadienį L.Karaliaus bare vykusias šokių projekto dūzges aplankė policija. Tuoj po vidurnakčio pareigūnų automobilis atvyko prie „Shiva Chill Bar“ ir šįkart. Tiesa, policininkai į baro vidų neužėjo ir pasiklausę, ar nėra triukšmaujama, išvyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius