Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martynas Levickis pasipiktino „Air Lituanica“: turėjo pirkti bilietą akordeonui

Akordeonistas Martynas Levickis nusivylė lietuviškomis avialinijomis „Air Lituanica“. Kartu su savimi į kelionę akordeoną pasiėmęs muzikantas buvo priverstas nupirkti bilietą ir savo instrumentui.
Martynas Levickis
Martynas Levickis / Asmeninio albumo nuotr.

Pasipiktinimą muzikantas išliejo internete: „Air Lituanica“ susimovė su savo taisyklėmis dėl muzikos instrumentų gabenimo ir privertė mane išsipirkti atskirą sėdynę akordeonui. Gėda jiems, daugiau jų paslaugomis nesinaudosiu (apart tų skrydžių, kuriuos jau esu suplanavęs ir man dėl to labai liūdna.“

Be to, M.Levickį papiktino ir suteiktas servisas. „Lėktuvas turėjo pakilti prieš 13 minučių. Vis dar laukiame, kada pradės sodinimą. Jokių pranešimų ar informacijos neteikiama“, – piktinosi muzikantas. 

„Air Lituanica“ atstovė Sandra Meškauskaitė: viskas dėl saugomo

Žmonės.lt susisiekus su kompanijos „Air Lituanica“ atstove spaudai S.Meškauskaite, ji paaiškino, kad pirkti bilietą savo instrumentui reikia tokiu atveju, jei jis yra per didelis ir netelpa į lentyną lėktuvo salone, o klientas atsisako jį vežtis kaip registruotą bagažą.

„Tokios taisyklės taikomos visose avialinijų kompanijose. Taip paprasčiausiai siekiama keleivių saugumo – negalima instrumento padėti neaišku kur“, - sakė S.Meškauskaitė.

Atstovės teigimu, neretai menininkams sudaromos išimtys. „Muzikantams ir kitiems artistams mes visada taikome išimtis, jeigu yra iš anksto susiderinama. Su pačiu Martynu esame nekart derinę tokius dalykus. Nežinau, kodėl šįkart nebuvo susiderinta. O aptarnaujantis personalas turi taikyti tas pačias taisykles ir mokesčius, kaip ir visiems“, - sakė ji. 

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Martynas Levickis
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Martynas Levickis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius