Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Medų Turkijoje kopinėję Viktorija ir Kęstutis Arlauskai sukūrė nuotaikingą video: „Labai gera prisiminti“

Praėjusių metų vasaros pradžioje Viktorija Arlauskienė (29) ir Kęstutis Arlauskas (39) vienas kitam prisiekė amžiną meilę. Praėjus mėnesiui ir atslūgus vestuvių įspūdžiams, pora kopinėti medų išskuodė į Turkijos kurortą Bodrumą.
Viktorija ir Kęstutis Arlauskai
Viktorija ir Kęstutis Arlauskai / Stop kadras

Visai neseniai savo feisbuko ir instagramo paskyrose Viktorija pasidalijo gražiu vaizdo įrašu, kuriame įamžintos poros atostogos. Trumpame filmuke galima pastebėti neblėstančias sutuoktinių šypsenas, saulėtą paplūdimį ir nuostabų Turkijos kurorto kraštovaizdį.

„Pagaliau, ilgai dėliotas, karpytas ir stumdytas, ilgiausiai ieškota muzika, kuri atitiktų video nuotaiką ir abiem patiktų. Mūsų medaus mėnuo Bodrume šiame trumpame video. 2 savaitės prie baseino neprailgo“, – feisbuke rašė buvusi grupės „Pinup Girls“ narė Viktorija.

Šiuo vaizdo įrašu pora sutiko pasidalinti su 15min skaitytojais:

VIDEO: Viktorijos Arlauskienės ir Kęstučio Arlausko medaus mėnuo Turkijos kurorte Bodrume

Liepos mėnesį Bodrume dvi savaites su Kęstučiu praleidusi Viktorija pasakojo dar ir šiandien prisimenanti medaus mėnesį. Anot jos, atmintyje išliko nuostabios akimirkos, o kompiuteryje nugulę keli vaizdo įrašai tarsi pasufleravo, kad reikia sukurti ir trumpą kelionės filmuką.

„Smagu tokius video pasidaryti vien dėl savęs. Vis tiek yra visiškai kita emocija, kai žiūri vaizdo įrašą, o ne nuotrauką. Kiek savo jėgomis pavyko sumontuoti, tiek – mums užtenka. Labai smagu vėl pamatyti tas akimirkas“, – 15min sakė V.Arlauskienė

Tiesa, kuriant medaus mėnesio atostogų filmuką, Viktorija susidūrė ir su sunkumais. „Youtube“ platformoje išsirinkusi dainą „Won't Let Go“, kuri labiausiai atspindi jos ir Kęstučio atostogų nuotaiką, turėjo nusivilti. Feisbuke pasidalinus vaizdo įrašu, muzika dėl autorinių teisių, anot Viktorijos, buvo užblokuota dainos kūrėjų.

„Tik labai, labai gaila ir skaudu, kad tiek darbo įdėjus paaiškėjo, kad „Youtube“ pasidalinti šiuo video nepavyks, nes kūrėjai blokuoja bet kokį dainos įkėlimą dėl autorinių teisių, o juk nieko blogo nenorėjom, tik atradom tą vienintelę dainą, kuri mums tiko ir patiko. Galbūt blogeriai žinote, kaip galima būtų susitarti su kūrėjais kad leistų dainą naudoti?“, – patarimo socialiniame tinkle prašė Viktorija.

Visgi netrukus mama tapsianti moteris dėl to per daug nesielvartauja. Ji 15min teigė, kad turėjo nuostabų medaus mėnesį saulėtoje Turkijoje, į kurią, vieną dieną, dar tikrai norėtų sugrįžti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius