Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Menininkė G.Tilūnaitė per „Coldplay“ koncertą susižadėjo su dukrelės tėvu Dominyku

Menininkei Gintarei Tilūnaitei­­­­ draugės dažnai kartojo – sulaukus trisdešimties, gyvenimas pasikeis. Atrodo, kad jų žodžiai išsipildė su kaupu: jubiliejų liepos pradžioje minėjusi tapytoja per gimimo dieną susižadėjo su širdies draugu Dominyku Karmazinu. Gintarė portalui Žmonės.lt pasakoja, kad širdies draugas ir dukrelės Izabelės tėvas piršlyboms pasirinko ne tik ypatingą datą, bet ir progą.
Gintarė Tilūnaitė su sužadėtiniu Dominyku Karmazinu ir dukrele Izabele
Gintarė Tilūnaitė su sužadėtiniu Dominyku Karmazinu ir dukrele / Asmeninio albumo ir Juliaus Kalinsko nuotr.

Tapytoja Gintarė Tilūnaitė ir jos mylimasis Dominykas Karmazinas šeimos modelį matuojasi jau ne vienerius metus – kartu jie augina dvimetę dukrą Izabelę. Anot moters, tai – geriausias santykių pamatas, tačiau sužadėtuvių Gintarė ir labai laukė.

„Juokinga, kad tais metais, kai laukiausi, laukėsi ir daugiau žinomų moterų. Joms visoms ilgainiui pasipiršo, o man ne, tačiau mano būsimas vyras nėra standartiškas žmogus. Sužinojęs, kad laukiuosi, nepuolė pirkti žiedo ir pirštis iš reikalo. Dominykas pasakė: „Gintare, viskam savas laikas“, – kalbėdama su portalu Žmonės.lt juokiasi G.Tilūnaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Tilūnaitė su sužadėtiniu Dominyku Karmazinu
Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Tilūnaitė su sužadėtiniu Dominyku Karmazinu

Nors apie piršlybas Gintarė pasvajojo, ji visai nesitikėjo tokios staigmenos, kokią jai paruošė širdies draugas Dominykas. Savo 30-ojo jubiliejaus išvakarėse – liepos 7 dieną – ji netikėtai gavo nurodymą per pusvalandį susikrauti lagaminą.

„Pagalvojau, kad jis juokauja, tačiau Dominykas pasakė: „Visada norėjai staigmenų, ją ir gavai“, – kikena menininkė. – Skubom, nežinodama, nei kur, nei kaip keliausime, susikroviau lagaminą ir išvykome į oro uostą. Visokiais būdais bandžiau atspėti ir priversti pasakyti, kur skrendame, bet tai sužinojau tik lėktuve.“

Pora nusileido Varšuvoje ir apsistojo viešbutyje, kur Gintarės laukė pirmoji, tačiau ne pati didžiausia staigmena – bilietai į grupės „Coldplay“­ koncertą. Moteris tuomet visai nenujautė, kad kitą dieną jai pasipirš, tačiau žvilgtelėjusi atgal prisimena keletą reikšmingų užuominų.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Gintarė Tilūnaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Gintarė Tilūnaitė

„Prieš koncertą nuėjome papietauti ir tuo metu į restoraną įžengė jaunoji su krūva pamergių. Pamenu, sėdžiu prie baro ir galvoju: „Velnias. Aš per savo trisdešimtmetį tik sėdžiu ir kokteilį geriu, o kažkas švenčia savo mergvakarį.“

Man stipriai sužaidė emocijos, užvirė kraujas ir pasipylė ašaros, nes jau dvejus metus laukiu ir niekas nesiperša. Iškoliojau Dominyką, nes tikėjausi per jubiliejų sulaukti pasiūlymo tekėti. Jis mane pradėjo raminti, kad viskas gerai. Kitą dieną buvo labai juokinga tai prisiminus“, – dalijasi tapytoja ir priduria, kad mylimasis žiedą iki koncerto nešiojosi visą dieną.

Gintarė Tilūnaitė su širdies draugu / Asmeninio archyvo nuotr.
Gintarė Tilūnaitė su širdies draugu / Asmeninio archyvo nuotr.

Nepaisant audringų Gintarės emocijų ir prasto oro, koncerte vyravo pati geriausia nuotaika. Jubiliejus, mylimojo siurprizas, nauja aplinka prisidėjo prie įspūdingo šou, į kurį susirinko apie 100 tūkstančių žmonių. Moteris su mylimuoju stovėjo prie pat scenos, tad turėjo galimybę iš arti stebėjo atlikėjus ir mėgautis muzika.

„Iki koncerto pabaigos likus keletui dainų, Dominykas ėmė kažką tyliai kuždėti į ausį. Aplink buvo didžiulis triukšmas, tad nesupratau, ką jis sakė ir atsisukau. Žiūriu – jis jau žiedą laiko ir klausia, ar būsiu jo žmona. Apėmė milijonas emocijų. Esu labai laiminga“, – su Žmonės.lt neblėstančiais įspūdžiais dalijasi menininkė.

Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Tilūnaitė su sužadėtiniu Dominyku Karmazinu
Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Tilūnaitė su sužadėtiniu Dominyku Karmazinu

Sužadėtuves vainikavo iki skausmo pažįstamos „Coldplay“­ dainos. Grupės koncerto bilietus G.Tilūnaitė pasiliko ir žada įsirėminti, taip įamžindama brangų dvigubos šventės prisiminimą.

Paklausta apie vestuves, moteris nusijuokia, kad pas juos viskas – iš kito galo: pirmiausia –vaikas, po dviejų metų sužadėtuvės ir po metų tikriausiai lauks vestuvės. Tiesa, tikslios datos pora dar negali pasakyti, tačiau yra numatę būsimos šventės viziją: šilta užsienio šalis, geras oras, artimiausi žmonės ir jokios pompastikos.

Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Tilūnaitė su sužadėtiniu Dominyku Karmazinu ir dukrele
Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Tilūnaitė su sužadėtiniu Dominyku Karmazinu ir dukrele

Vis tik dar stipriau nei sužadėtuvės ir vestuvės juos jungia dukra Izabelė, apie kurios laukimą pora sužinojo po trijų mėnesių draugystės. Mergaitė ne tik yra pats geriausias santykių tvirtumo įrodymas, bet ir didžiausia gyvenimo dovana.

Izabelės auginime Gintarė ir Dominykas – it komandos nariai. Nuo pat dukrelės gimimo jie ja rūpinasi vienodai ir iki šiol laikosi tokio modelio.

„Tai – dviejų žmonių sutvėrimas ir atsakomybė, tad kartais moterys, kurios neprispaudžia vyro, būna pavargusios ir nelaimingos. Aišku, vaikui mama – Nr. 1, tačiau jei vyras bus moters pagalbininkas, tai ir santykiai nenukentės, ir vaikas jausis laimingas, saugus. Gal todėl ir mūsų Izabelė tokia atvira, nebijo žmonių ir yra laiminga“, – šypsosi laiminga moteris.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius