Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Dirsytė viešumoje vis dažniau matoma ne viena: renginyje apsilankė su žinomu vyru

Savaitgalį vykusiame vakarėlyje žymaus sostinės bare apsilankė daug kviestinių svečių. Tarp jų – ir menininkė, performansų kūrėja Monika Dirsytė (33). Tiesa, ji atėjo ne viena – kompaniją palaikė jau kurį laiką kartu su ja matomas vyras.
Monika Dirsytė ir Dovydas Vitkauskas
Monika Dirsytė ir Dovydas Vitkauskas / Renginio organizatorių nuotr.

Šventiniame vakare apsilankiusią Moniką Dirsytę atlydėjo projekto „Pravo-Justice“ vadovas Dovydas Vitkauskas. Jiedu jaukiai šnekučiavosi, šypsojosi ir apžiūrinėjo atnaujintas erdves.

Žmonės.lt žiniomis, Monikos ir Dovydo santykiai trunka jau kelis mėnesius. Pora vis dažniau kartu pastebima viešumoje.

Apie savo asmeninius santykius nelinkusi atvirauti M.Dirsytė pasakojo, kad su dideliu smalsumu aplanko naujus Vilniaus barus bei restoranus. Vietoje kalbų apie jau kelis mėnesius trunkančius santykius, menininkė negailėjo pagyrų moderniam baro interjerui, kuriame atsispindi legendinio restorano tematika.

Monika Dirsytė ir Dovydas Vitkauskas
Monika Dirsytė ir Dovydas Vitkauskas

„Ši vieta nemirtinga. Atnaujinant tokių pastatų interjerą, labai svarbu išsaugoti tradicijas bei autentiškas detales. „Neringos“ restoranas man visada asocijavosi su „Kijevo“ kotletais. Nuo šio vakaro – ir stilingu baru. Šis viešbučio kompleksas visai kaip aš – komercija suderinta su tikra dvasia“, – juokėsi meno atstovė.

Nors prieš keletą metų M.Dirsytė būdavo dažna barų lankytoja, dabar mieliau laisvą laiką skiria dukrai, sportui, doktorantūros studijoms bei poilsiui. Renginio viešnia pasakojo išeinanti pavakaroti kartą per mėnesį.

„Gyvenu disciplinuotai, todėl pramogomis nepiktnaudžiauju. Rudenį ir žiemą maudausi Vilnelėje, o tai nėra suderinama su barais ir naktiniais klubais. Nereikia sau visko drausti, tačiau labai svarbu saikas“, – sakė M.Dirsytė.

Daugiau nuotraukų iš renginio:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius