Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merūnas pasiryžo tapti šauliu: „Daugelis nežino, ką reiktų daryti, jei kiltų karas“

„Kitais metais ketinu stoti į Šaulių sąjungą, kad, esant reikalui, galėčiau apginti ne tik savo šeimą, bet ir šalį, kurią be proto branginu ir myliu“, – prisipažino operos solistas Merūnas Vitulskis.
Merūnas Vitulskis
Merūnas Vitulskis / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Apie stojimą į Šaulių sąjungą bei mokymąsi ne tik valdyti ginklą, bet ir apsiginti Merūnas atskleidė jau kalbėjęsis ir su žmona.

„Daugelis mūsų negalvoja apie grėsmes, nemoka valdyti ginklų ir net nežino, ką reiktų daryti, jei kiltų karas – kur eiti, kaip elgtis, kaip apginti šeimą ir šalį“, – antradienį pasirodysiančioje LNK laidoje „Valanda su Rūta. Kūčios“ tikino Merūnas.

Dainininkas prisiminė ir šeimos istoriją – pasirodo, jo senelis Sovietų Sąjungoje buvo persekiojamas už savo piešinius lietuvybės tema.

LNK nuotr./Merūnas Vitulskis
LNK nuotr./Merūnas Vitulskis

Apie tai, kad stotų ginti valstybės, o ne krautųsi lagaminą ir skubėtų palikti gimtąją šalį prisipažino ir nuomonės formuotojas, komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis.

Tuo metu politikos žurnalistas, televizijos laidų vedėjas Edmundas Jakilaitis paragino visus sveikus Lietuvos vyrus ir moteris stoti į Šaulių sąjungą, ir mokytis apsiginti.

„Visada sakiau ir sakysiu, kad kiekvienas mūsų turi ruoštis karui tam, kad to karo nebūtų“, – įsitikinęs E.Jakilaitis.

Kaip ir kasmet, taip ir šiemet pokalbių laida „Valanda su Rūta. Kūčios“ paruošė šventinę programą, kurioje netrūks atvirų pokalbių, prisipažinimų ir stebuklo kupinų muzikinių pasirodymų. Šventinė laida „Valanda su Rūta. Kūčios“ – rytoj, antradienį, 19.30 val., tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius