-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merūnas su Tina prieš kamerą nesibučiavo: „Nemanau, kad Erikai tai būtų patikę“

Vietoj 137 kilogramų – vos 103. Operos solistas Merūnas Vitulskis intensyviai liesėja besisukdamas LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ repeticijų aikštelėje.
Tina ir Merūnas Vitulskis
Kristina Navickaitė-Tina ir Merūnas Vitulskis / LNK nuotr.

„Bešokant svoris krenta dar intensyviau. Kad tai nevyktų pernelyg greitai, stengiuosi daugiau valgyti. Juk šoku beveik kasdien po dvi valandas be sustojimo. Pradėjo skaudėti net tuos raumenis, kurių, rodos, niekada neturėjau“, – šypsosi Merūnas.

Merūnas sako, kad, šokdamas profesionale šokėja su Ieva Žiliene, nebeatrodo toks beviltiškas, kaip anksčiau, kai visiškai bijojo šokių.

Neatsitiktinai ir dabar Merūnas repetuoja ne vienas – paraleliai šokių studijoje su Andriumi Butkum šoka  jo žmona Erika.

„Šokis buvo viena mano fobijų. Bet išmokau perlaužti šitą savo baimę. Man buvo keista liesti svetimą moterį. Anksčiau galvojau, kad šokis gali būti tik tarp kažką vienas kitam jaučiančių žmonių“, – sako Merūnas. 

Neatsitiktinai ir dabar Merūnas repetuoja ne vienas – paraleliai šokių studijoje su Andriumi Butkum šoka  jo žmona Erika.

„Taip lengviau, galime vienas kitą stebėti iš šono, dalytis patirtimi“, – sako Merūnas.

Nors šokių aikštelėje Merūnas persilaužė, „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ anonsuose jis su Kristina Navickaite-Tina atvirų scenų, kaip kiti šokėjai, nevaidino. „Nemanau, kad Erikai tai būtų patikę“, – prisipažino šeimyniškas vyras.

Todėl operos solistui teko nelengva užduotis – suvaidinti aistrą subtiliai, net neprisilietus prie moters. Sunkiausia buvo tai, kad filmavimo vakarą buvo vos dešimt laipsnių šilumos, o ant jo nuolat buvo pilamas dirbtinis lietus. Merūnas ketėjo ir vaidino aistrą.

Jūsų dėmesiui – vaizdai iš filmavimo aikštelės:

VIDEO: Kvieciu sokti. Pazadinta aistra. Merunas ir Tina

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius