-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merūnas Vitulskis – apie tikrąją pasikeitusios šukuosenos priežastį ir žmonos Erikos kritiką

Erika ir Merūnas Vitulskiai ryžosi priimti televizijos iššūkį ir leidosi į žaidimą, kuris juos vienam vakarui „išskyrė“.
Merūnas ir Erika Vitulskiai
Merūnas ir Erika Vitulskiai / Renginio organizatorių nuotr. ir Stop kadras

Laidos metu Merūnas taip pat pristato ir savo naują koncertinį turą, kuriam daugumą dainų yra parašęs pats.

„Tikras stebuklas, kad savo kūrybos kūrinius visgi ryžausi paleisti į laisvę. Niekuomet negalvojau, kad tai bus taip intymu… Bijau žmonių kritikos – kiek nejauku, kaip jie visa tai įvertins. Tai – didžiausias siurprizas“, – apie laukiančius koncertus kalba Merūnas.

Stop kadras/Merūnas Vitulskis
Stop kadras/Merūnas Vitulskis

Žinomas vyras prideda, kad vienas svarbiausių jo klausytojų visuomet yra žmona. Vis dėlto ne visus kūrinius Erika iškart įvertina puikiai – anot Merūno, iš mylimosios tenka išgirsti ir kritikos. „Į koncertus nueiti tikrai verta – kadangi gerai iškritikavau, mes labai gerai viską pataisėme“, – juokiasi E. Vitulskienė.

O kaip Erika į Merūno kūrinius reaguoja tada, kai jai jie išties patinka? „Tuomet ašaroja jos akys. Tai – gražiausias įvertinimas“, – su šypsena veide atskleidžia M. Vitulskis.

Stop kadras/Mantas Katleris ir Erika Vituskienė
Stop kadras/Mantas Katleris ir Erika Vituskienė

Kaip įprasta, laidoje žiūrovai apie garsius žmones išgirsta ir tokių faktų, kurių jie niekuomet anksčiau nėra minėję. Štai M. Katleris prisipažįsta praeityje turėjęs nelabai išradingą „katerio“ pravardę, o E. Vitulskienė mokykloje buvo vadinta kaip karingoji princesė Ksena!

Tuo tarpu V. Mikaitis viešai pripažįsta savo meilę puikiai žinomam Lietuvos šokių kolektyvui, apsilankiusiam žaidime. Dažnai su Lietuvos estrados princu Ryčiu Cicinu koncertuojančių „Rokada“ šokėjų pasirodymas taip užburia kapitoną, kad šiam neliko nieko kito, kaip tik prisipažinti: „Pildysiu paraišką įtraukti „Rokadą“ į Lietuvos UNESCO paveldą. Tai yra fantastika! Aš jus myliu“, – sako V. Mikaitis ir sulaukia šilto vienos iš šokėjų apsikabinimo.

Stop kadras/Erika Vitulskienė
Stop kadras/Erika Vitulskienė

Laidoje nelieka nepastebėta ir nauja Merūno šukuosena – vyras žaidime pasirodo su kur kas ilgesniais plaukais nei esame įpratę jį matyti. A. Žiurauskas neslėpia, kad žinomam dainininkui tikrai pasisekė, o M. Katlers prideda, kad Merūno plaukų linija matyt nesikeičia nuo „Kelias į žvaigždes“ laikų.

Paskatintas Erikos, Merūnas atskleidžia tikrąją priežastį, kodėl jo šukuosena pasikeitė. Pasirodo, kad viskas… dėl kontrakto! „Nėra taip, kad nusprendžiau pasileisti plaukus (juokiasi). Prašymas – užsiauginti kuo įmanoma ilgesnius plaukus…“ – paaiškina jis.

Savo antrąją pusę žaidime į pagalbą pasitelkia ir M. Katleris. Kai su E. Vitulskiene pasirinko klausimą apie madą, komandos kapitonas prisimena vieną istoriją, kurią jam papasakojo itin mada besidominti sužadėtinė Aistė Kabašinskaitė.

Tiesa, M. Katleris ne visas detales prisimena tiksliai… „Man tai pasakojo Aistė. Bus įdomu, ar esu geras klausytojas!“ – sako jis.

Kodėl A. Žiurauskas iškilmingai praneša, kad šio šeštadienio žaidime gimsta istorija? Kodėl Vitulskiams po šio vakaro žaidimo gali prireikti pasirodyti jau kitoje TV3 laidoje?

Žaidimas „galvOK“ – šeštadieniais, 19.30 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius