Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Merūno ir prezidentūros teisininkės duetas pavadintas „Žvaigždžių duetų 5“ atradimu

LNK televizijoje vykusiame trečiajame „Žvaigždžių duetų“ filmavime kūrybinė grupė iki vidurnakčio laukė Merūno ir teisininkės Rūtos Pentiokinaitės debiuto.
Merūnas ir teisininkė Rūta Pentiokinaitė
Merūnas ir teisininkė Rūta Pentiokinaitė / LNK nuotr.

Merūnas antradienio vakarą vaidino spektaklyje „Meistriškumo pamoka“ su Nijole Narmontaite Klaipėdoje ir po pasirodymo turėjo spėti grįžti į Vilnių, LNK studiją, kurioje filmuojami „Žvaigždžių duetų“ koncertai. Dainininkas užtruko, nes eismo sąlygos antradienio vakarą buvo prastos, tad ant scenos naujas duetas užlipo tik naktį.

Nors jų pasirodymas buvo paskutinis ir komisijos nariai jautėsi pavargę, išgirdę Merūno ir Rūtos dainą, nuščiuvo. Niekur iki šiol negirdėtos teisininkės Rūtos ir patyrusio operos tenoro Merūno pasirodymas, anot komisijos, buvo fantastiškas.

„Tai šio sezono „Žvaigždžių duetų“ atradimas, – susižavėjęs kalbėjo komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis. – Rūtos balsas be priekaištų, fantastiškai ideali klausa. Ši pora sudaro geriausią įspūdį ir eis iki finalo koncerto.“

Šį šeštadienį, be Merūno ir Rūtos, žiūrovai pamatys dar dvi naujokų poras. Konkursinėje programoje dalyvaus dainininkas Ruslanas Kirilkinas su buvusiu vyru suomiu Jarmo ir jaunasis scenos talentas Ilja Aksionovas su mokytoja Vita Pimpiene.

Ruslaną ir Jarmo komisija gyrė už drąsą, o Ruslanas tikino, kad jo buvęs gyvenimo partneris dainuoja geriau už jį patį.

Ilja su mokytoja tradiciškai buvo pasitikti pagyromis, o komisijos narė Kristina Kazlauskaitė po Iljos ir Vitos dainos padėką reiškė atsistojusi. Komisijoje tą vakarą dirbęs linksmasis Vitalijus Cololo, išgirdęs Ilją dainuojantį ne aukštu diskantu, o žemesniu balsu, nesusilaikė nuo šmaikštaus komentaro.

„Mūsų Eicho ragučiai kalasi“, – juokėsi Cololo, cituodamas seną animacinį filmuką apie augantį elniuką.

Beje, „Žvaigždžių duetų“ scenoje pasirodė ir pasaulio sportinių šokių čempionė Edita Daniūtė. Šokėja dainavo su roko grupe „Rebelheart“. Kol kas Editos pasirodymo komisija nevertino, tačiau jau po poros savaičių šokių čempionė ketina įsilieti į „Žvaigždžių duetus“ ne kaip viešnia, o kaip visavertė dalyvė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius