-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia ir Giedrius Leškevičius virto Šreku ir Fiona

Mia ir Giedrius Leškevičius rinkdamiesi personažų kostumius „Žvaigždžių duetų“ laidai, kurios tema – filmai, pataikė tiesiai į dešimtuką. Scenoje dainą užtraukė visų pamiltas Šrekas ir jo išrinktoji Fiona.
Giedrius Leškevičius ir Mia
Giedrius Leškevičius ir Mia – Šrekas ir Fiona / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Atlikėjai vilkėjo įspūdingus Šreko ir Fionos personažų kostiumus, o jų veidai, suprantama, „švietė“ žaliai. Scenoje pora atliko kultiniu tapusį kūrinį „Aleliuja“, skambantį „Šreko“ garso takelyje.

Dueto pasirodymas papirko komisijos narius. „Buvo tiesiog nuostabu, labai labai gražu“, – sakė komisijos narys Donatas Katkus, porą įvertinęs itin aukštu balu. „Buvo miela ir gera, šilta ir trapu… Jaučiausi kaip vaikas, stebintis „Šreko“ filmą ir verkiantis iš malonumo“, – komentavo Kristina Kazlauskaitė, dainininkų balsų tarpusavio derėjimą palyginusi su Vienos smuikų stygomis.

Tokiai nuomonei pritarė ir kviestinis komisijos narys Ramūnas Rudokas, negailėjęs liaupsių duetui. „Aleliuja! Man net pasirodė, kad dainos pabaigoje iš oro, o gal iš Šventosios Dvasios, atsiras mažas Šrekiukas!“, – juokavo dainininkų vertintojas.

Siūlome pasiklausyti Rufuso Wainwrighto atliekamos dainos „Hallelujah“:

VIDEO: Shrek - Hallelujah

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius