-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia su širdies draugu Deividu poilsiavo Turkijoje: apie keliones kartu ir orą „ne pagal planą“

Prieš kelias dienas atlikėja Mia Pilibaitytė su mylimuoju Deividu sugrįžo iš poilsinės kelionės Turkijoje. Nors čia dainininkė lankėsi jau penkis kartus, šį kraštą pasirinko dėl vienos priežasties.
Mia su širdies draugu Turkijoje
Mia su širdies draugu Turkijoje / Asmeninio albumo nuotr.

„Iš tiesų norėjome keliauti į Pietų Prancūziją, kurią dažnai aplankome, kadangi labai mylime šį kraštą. Tačiau šįkart nusprendėme prieš įsibėgėjančią darbingą vasarą pasirinkti poilsinę kelionę, kurioje viskas būtų įskaičiuota“, – portalui Žmonės.lt sakė devynias dienas Turkijoje praleidusi Mia.

„Čia paskutinį kartą buvau prieš dešimt metų. Turkija nėra ta šalis, kuri mane labai žavi. Mane čia žavi nebent pasyvus poilsis ir turkų gebėjimas pasirūpinti klientais. Man labai svarbu estetika, graži aplinka, darbuotojų elgesys, programos, taip pat ir geras oras“, – pridūrė atlikėja.

Asmeninio albumo nuotr./Mios atostogos Turkijoje
Asmeninio albumo nuotr./Mios atostogos Turkijoje

Tiesa, su oru Miai ir jos širdies draugui kiek nepasisekė. Didžiąją dalį kelionės Turkijoje siautė liūtys. „Oro prognozės buvo labai įvairios, vakare rodo vieną prognozę, o kitą dieną viskas pasikeitę. Iš esmės ryte būdavo šilta ir giedra, o popiet prasidėdavo lietus. Norėdama pasitikti saulę, keldavausi apie pusę septynių anksti ryte, kas man yra visai nebūdinga, ir eidavau pasimėgauti spinduliais“, – pasakojo Mia.

„Visgi džiugu, kad viešbutis sukosi iš padėties. Kai prasidėdavo liūtys, jie pakviesdavo į restoraną smuikininkę, atlikėjus ar kitus muzikantus. Taigi nuobodu nebuvo“, – pridūrė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Mios atostogos Turkijoje
Asmeninio albumo nuotr./Mios atostogos Turkijoje
Asmeninio albumo nuotr./Mios atostogos Turkijoje
Asmeninio albumo nuotr./Mios atostogos Turkijoje

Su savo mylimuoju Deividu ne vieną šalį aplankiusi Mia Pilibaitytė pastebėjo, kad kelionės juos suartino. Pašnekovė dalijosi, kad dažniau jiedu renkasi ne poilsines keliones, o turistines, į kurias leidžiasi su automobiliu.

„Žinoma, su Deividu esame pažįstami jau ilgai, tačiau sutinku, kad per keliones žmogų pažinsi. Netgi mūsų pirma kelionė taip pat buvo automobiliu į Gibraltarą. O kai važiuoji automobiliu, tikrai būna visko – ir pasipyksti, ir pasiginčiji. Tai elementaru, nes tiesiog pervargsti. Bet vieną minutę patylime ir toliau važiuojame, bendraujame. Taigi kelionė automobiliu porai ar šeimai – didelis išbandymas“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Mia.

„Visgi dabar pasirinkome visus patogumus – skrydį lėktuvu ir viešbutį su „viskas įskaičiuota“. Norėjome pasyvesnio poilsio, ne keliauti, o pailsėti“, – sakė atlikėja ir patikino, kad pailsėti jai pavyko.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius