Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mindaugo Kuzminsko draugė Eglė Andreikaitė: „Kartais, lietuviams metant į krepšį, net užsimerkiu – tuomet man ramiau“

Slovėnijoje Lietuvos vyrų krepšinio komandai pradėjus kovas Europos krepšinio čempionate, rinktinėje žaidžiantį Mindaugą Kuzminską (23) Lietuvoje prie televizoriaus ekrano palaiko ne tik gausus būrys krepšinio gerbėjų, bet širdies draugė Eglė Andreikaitė (21). Mergina stengiasi, jei tik įmanoma, nepraleisti nė vienerių Mindaugo žaidžiamų rungtynių.
Mindaugo Kuzminsko draugė Eglė Andreikaitė
Mindaugo Kuzminsko draugė Eglė Andreikaitė / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.
Mindaugas Kuzminskas su drauge Egle
Mindaugas Kuzminskas su drauge Egle

„Jei tik turiu galimybę ir esu neužsiėmusi, būtinai stebiu rungtynes, kuriose žaidžia Mindaugas. Tad ir trečiadienį palaikiau mūsų rinktinę prie televizoriaus ekrano. Aišku, visada yra įdomiau žiūrėti veiksmą arenose, tačiau jei nėra galimybės – sėdžiu namie ir žiūriu“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Eglė.

E.Andreikaitė sakė, kad po visų rungtynių ji su Mindaugu susirašo žinutėmis. Eglė atviravo, kad kartais net sunku kažką rašyti, jei nepasisekė ir komanda pralaimėjo, nes nežinai, kaip pakelti ūpą.

Mergina tikino, kad Mindaugas nemėgsta savo emocijų išlieti kitiems ir perduoti blogą energiją po rungtynių.

„Manau, kad krepšininkų žmonų ir draugių pareiga yra juos nuraminti, paguosti, palaikyti, kai pasitaiko blogesnė diena. Aš visada stengiuosi Mindaugą pradžiuginti bendravimu, namuose pagaminti skanią vakarienę“, – kalbėjo E.Andreikaitė.

„Labai pergyvenu, jei nepasiseka komandai, o dar labiau jaudinuosi, jei Mindaugui nesiseka. Patiriu daug streso, kai stebiu rungtynes. Kartais net nežiūriu ir užsimerkiu, kai meta į krepšį, tuomet ramiau būna“, – atviravo krepšininko širdies draugė.

E.Andreikaitė pasakojo, kad žiūrėdama žaidimą kartais pratrūksta ir garsiai išreiškia savo emocijas, tačiau apsieina be keiksmažodžių. „Pačiai net kartai būna keista, sėdžiu ramiai ir kad prasiverš tos emocijos, kad sušuksiu, surėksiu“, – juokėsi „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo šokėja.

Eglė teigė, kad jei Lietuvos rinktinė pateks į kitą etapą, ji būtinai vyks į Slovėniją palaikyti savo antrosios pusės. Anot jos, ir Mindaugui būtų malonu jausti jos palaikymą gyvai, ir jai pačiai kur kas smagiau žiūrėti žaidimą krepšinio arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius