Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mindaugo Stasiulio žmona Milda vakarėlyje nustebino nauja šukuosena: „Seniai to norėjau“

Penktadienio vakarą į vakarėlį rinkosi ištaigingai pasipuošę svečiai. Tarp jų – ir nuomonės formuotoja Milda Stasiulė, kuri pirmą kartą atvyko į renginį su nauja šukuosena.
Milda Stasiulė, Mindaugas Stasiulis
TV3 Gimtadienio svečiai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Milda Stasiulė vakarėlyje atrodė stulbinančiai. Ji dėvėjo violetinės spalvos suknelę su rožėmis.

„Prasiėjau visas nuomas, išsimatavau visas sukneles, kurios matytos instagrame ir kainuoja po kelis šimtus eurų, galvojau, nesąmonė. Ėmiau ir užsisakiau iš Mango. Parduotuvėje jos nebuvo, turėjau pirkti internetu“, – portalui Žmonės.lt sakė M.Stasiulė.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./TV3 Gimtadienio svečiai
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./TV3 Gimtadienio svečiai

Kaip atskleidė, atėjo gerai nusiteikusi:

„Nuotaika labai faina, dirbau trejus su puse metų TV3, o dabar atėjau kaip svečias, visus pažįstu, bent daugelį. Labai faina, toks vakarėlis.“

Pasikeitusi šukuoseną, moteris ėmė girdėti daug pagyrimų. Portalui Žmonės.lt atskleidė, kad sprendimas nusikirpti plaukus buvo svarstytas labai ilgai.

„Gaunu tikrai labai daug komplimentų ir labai faina, kad visi palaiko, nes, žinot, kaip būna, kai žmonės gaili, kad nusikirpo kažkas plaukus. Labai džiaugiuosi, jaučiuosi žiauriai savimi nusikirpusi plaukus.

Čia buvo senas noras, sena svajonė, bet buvau nurašiusi, kad tikrai niekada neprisiruošiusi, nes buvo gaila. Bet nuėjau pas kirpėją ir nukirpo. O dabar visai negaila“, – portalui Žmonės.lt tikino ji.

Mindaugas Stasiulis buvo gerai nusiteikęs ir portalui Žmonės.lt atskleidė, kad jis prisidėjo prie vakarėlio organizavimo, todėl jaučiasi fantastiškai gerai.

„Turėjome organizacinių rūpesčių, bet čia būti yra ypatingai gerai“, – sakė M.Stasiulis.

Darbas televizijoje, anot jo, yra neeilinis:

„Čia išlendi kaip iš kokio rūsio, nes tas kasdienis darbas toks yra, sulendi ir dirbi, kaip eiliniai biuro žmonės. Bet kai padarai tokį renginį, išlendi ir supranti, kad telikas yra magija, jėga, kažkas tokio. Esu labai laimingas.“

Mindaugas tikino žinantis, kad televizija ilgai gyvuos, bet keisis, todėl visiems linki keistis kartu su laikmečiu ir mada, būti aktualiems.

Penktadienio vakarą Vingio parke TV3 televizija šventė savo 30-mečio jubiliejų, o Andrius Mamontovas – 40 metų scenoje.

Gimtadienio erdvėje prieš koncertą bei po jo šventės svečių laukė išskirtinės staigmenos bei stiprus gimtadienio nuotaikos užtaisas.

Ši šventė ypatinga ir dėl to, kad tai – tarsi šeimos jubiliejus, į kurį susirinko ne tik daugybė esamų ir buvusių kanalo draugų, bet ir tie, kurie čia dirba nuo pat pirmos televizijos gyvavimo dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius