TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Mis Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė atskleidė, kokių makiažo klaidų nėra išvengusi

Itin intensyviai šią vasarą leidžianti „Mis Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė kasdien laiko skiria ne tik darbui, bet ir grožio procedūroms.
Agnė Kavaliauskaitė
Agnė Kavaliauskaitė / Gyčio Vidžiūno nuotr.

„Pasirūpinti savimi išmokau iš draugių. Jos iki šiol yra vienos geriausių mano patarėjų“, – su šypsena sakė tituluota gražuolė.

Agnė Kavaliauskaitė neslepia – blakstienų tušą ir skaistalus į rankas ji paėmė vėliau už savo bendramoksles – tik dešimtoje klasėje susiruošusi į draugės gimtadienį. Tačiau labai greitai įsitikino, jog svarbu ne tik mokėti pasidažyti, bet ir naudoti kokybiškas grožio priemones.

„Oi kiek istorijų yra buvę! Turbūt ne viena mergina yra patyrusi, ką reiškia, kai procedūrai pasirenki netinkamo atspalvio pudrą... Arba gražiniesi esant prastam apšvietimui... Kai supranti, kas nutiko, tuomet neabejoji – geriau buvo iš namų išeiti nepraleidus prie veidrodžio nė akimirkos!“ – su šypsena sakė Agnė Kavaliauskaitė.

Neseniai tituluota gražuolė dalyvavo fotosesijoje, skirtoje pristatyti naujieną Lietuvoje – dekoratyvinę itališką kosmetiką NOUBA.

Kasdien Agnė Kavaliauskaitė naudoja kreminę pudrą, antakių šešėlius bei blakstienų tušą. Be pastarojo ji sako vargu ar įsivaizduojanti savo kasdienybę. Tuo tarpu rečiausiai „Mis Lietuva 2014“ lūpdažiu ryškina lūpas. Jai priimtinesnės lūpas tiesiog drėkinančios, bespalvės priemonės. Ji sako iškart atkreipusi dėmesį į novatorišką itališką lūpų blizgesį, atstojantį matinius dažus bei galintį pakeisti putlumo įspūdį sukuriantį pieštuką.

Gyčio Vidžiūno nuotr./Agnė Kavaliauskaitė
Gyčio Vidžiūno nuotr./Agnė Kavaliauskaitė

Fotosesijoje taip pat dalyvavęs profesionalus modelis Vaida Baužaitė patikino, kad NOUBA išskirtinumas – tai prabangios-keptos tekstūros ir platus spalvų pasirinkimas.

„Ne vienerius metus dirbau modeliu Milane, fotografavausi lietuviškiems žurnalams ir demonstravau tiek užsienio, tiek lietuvių dizainerių kolekcijas. Jų metu tekdavo išbandyti įvairiausias makiažo priemones, kurias kai kada norėdavosi įsigyti ir naudoti. Deja, dauguma jų galėdavo nusipirkti tik profesionalai arba kosmetika būdavo tinkama tik šou ar fotosesijoms“, – pasakojo pašnekovė.

Gyčio Vidžiūno nuotr./Vaida Baužaitė
Gyčio Vidžiūno nuotr./Vaida Baužaitė

Pasitaikydavo, anot jos, jog kartais makiažą tiesiog norėdavosi kuo greičiau nusiplauti, nes atrodydavo, kad veido odą slegia „tona" dekoratyvinės kosmetikos.

„Šioje fotosesijoje akių pieštukas puikiai tiko pabrėžti lūpų kontūrą, o lūpų dažais paryškino apatinį akių voką. Į Lietuvą atkeliaujančių itališkų priemonių daugiafunkciškumas tikrai palengvina kosmetinės turinį“, – patikino Vaida Baužaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius