Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Misis Lietuva 2019“ Gretė Brokienė pirmąkart viešumoje pasirodė su pirmagime

Ketvirtadienio popietę žinomi žmonės rinkosi į naują edukacinę erdvę visai šeimai „Cozy cuts&beauty“. Renginyje apsilankė ir didžiausiame pasaulyje konkurse „Mrs Globe 2020“ dalyvausianti Gretė Brokienė su dukra.
Laura Mazalienė, Gretė Brokienė, Simonas ir Ieva Urbonai
Laura Mazalienė, Gretė Brokienė, Simonas ir Ieva Urbonai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šiandien moteris džiaugiasi ne tik motinystės akimirkomis. Prieš metus pagimdžiusi pirmagimę ji 15min pasakojo ilgai namuose užsisėdėti nežadėjusi ir netrukus grįžo į darbus.

„Ambicijos visuomet buvo mano varomoji jėga, todėl sakyti, kad karjera palauks – nėra iki galo apie mane, tačiau šeima visgi mano prioritetas, buvimas žmona – vienas malonumas. Neabejoju, kad pavyks suderinti ir motinystę, ir karjerą – juk tai tik nusiteikimo ir plataus požiūrio klausimas“, – šypsojosi ji.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gretė Brokienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gretė Brokienė

Ir panašu, kad pažadus tesėti jai sekasi puikiai. Neseniai Gretė Brokienė buvo išrinkta atstovauti Lietuvai tarptautiniame ir didžiausiame pasaulyje grožio konkurse „Mrs Globe 2020“. Kalbinta moteris neslėpė, kad dalyvauti tokio tipo konkurse jai yra nemenkas iššūkis, nes anksčiau šioje srityje neturėjo daug patirties.

Išskirtinės studijos šeimai atidarymas suintrigavo ir Ievą ir Simoną Urbonus, „Vaflių namų“ vieną iš įkūrėjų Laurą Mazalienę, nuomonės formuotoją Bertą Garuckę bei daugelį žinomų mamų tinklaraštininkių.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Inovatyvaus projekto sumanytojos Eglė Aukškalnienė ir Marta Paliukienė tvirtina, kad tokios studijos poreikis gimė iš asmeninės patirties. Pačios tapusios mamomis ne kartą savu kailiu patyrė, kaip sunku nepamiršti savęs, kai aplinkoje tam nėra jokių palankių sąlygų. Be to, jos norėjusios sukurti tokią erdvę, kurioje grožio procedūros nebūtų derinamos su išmaniosiomis technologijomis, tad čia nerasite televizoriaus ekranų, planšetinių kompiuterių. Priešingai – vaikai skatinami artimiau susipažinti su gamtos detalėmis, mokytis tvarumo principų.

„Trejus metus turime veiklą su moterimis – besilaukiančiomis ir auginančiomis vaikus, todėl ne tik iš savo patirties, bet ir bendraujant su kitomis moterimis gimė ši idėja. Moterys sportuoja, eina į renginius, mokosi, keliauja kartu su vaikais – ar galėtų būti ir grožio vieta, kur galima ateiti su vaikais ir jie nenuobodžiaus? Atsakėme, kad tikrai taip. Ir pabandėme tai įgyvendinti“, – idėją pristato viena iš studijos įkūrėjų Eglė Aukškalnienė.

Verslininkės pabrėžia, kad dabartinė situacija grožio srityje nėra draugiška moterims, susilaukusioms mažylių: laiką reikia itin planuoti, sudėtinga koreguoti planus, jaučiama įtampa, kada paslaugą užsisako klientė, savo atžalą palikusi artimiesiems ar auklei, o ir dažniausiai meistrai atsisako priimti mamas su vaikais, nes standartinė paslaugos suteikimo trukmė išsitęsia, o aplinka nėra pritaikyta vaikams.

Bendrasavininkės Eglė ir Marta siekia pristatyti visuomenei naują grožio kryptį, kurioje vaiko ir tėvų patirtis taptų įdomiai maloniu pojūčių laiku be streso.

Šventinių pusryčių metu neuroedukatorė, grimo bei vizažo meistrė Laura susirinkusias viešnias pakvietė į įdomią grožio ir savęs pažinimo veiklą, o vaikai tuo metu smagiai laiką leido su Zumbini mokytoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius