Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Misis Lietuvos“ Ilonos Penkauskienės dukros: „Mama mums – moteriškumo pavyzdys“

„Misis Lietuva“ Ilona Penkauskienė vakarėliuose pastaruoju metu – reta viešnia. Ketvirtadienio vakarą ji ketino dalyvauti gurmaniškame renginyje ir drauge su būriu žinomų žmonių užrištomis akimis degustuoti gardžius patiekalus, tačiau dėl sveikatos problemų jai staiga teko keisti planus.
Rūta ir Toma Penkauskaitės
Rūta ir Toma Penkauskaitės / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

R.Penkauskienei teko kreiptis į medikus, jai – apendicitas. Taip Žmonės.lt sakė tituluotos gražuolės dukros Toma (19) ir Rūta (21), atvykusios į sostinės restorane „Terrazza“ organizuotą renginį.

„Labai gaila, kad mamos nėra drauge su mumis. Turbūt pirmą kartą norėjome drauge apsilankyti renginyje, bet ji prastai pasijuto, todėl teko koreguoti planus“, – sakė merginos.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ilona Penkauskienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ilona Penkauskienė

Pasak merginų, ilgą laiką jos net vengdavo viešumo, nenorėjo žiniasklaidos dėmesio.

„Nuo mažens matydavome mamą kalbinamą žurnalistų, kažkaip nesinorėjo to. Ir dabar nesinori, nors kartu kur nueiti – tikrai smagu“, – Žmonės.lt pasakojo Toma.

Abi merginos – nuo mažens jaučiasi kaip komanda. Jos drauge mokėsi vienoje vienoje mokykloje, net vienoje klasėje, dabar drauge Vilniaus Gedimino technikos universitete studijuoja vadybą ir inžineriją ir mokosi toje pačioje grupėje.

„Su mama sutariame puikiai, apie viską pasipasakojam, pasikalbam, turbūt neturim paslapčių. Ji mus vis pamoko ir kokių grožio paslapčių, vis ragina patempti, kai reikia pamoko, pataria. Ji mums ir grožio, ir moteriškumo pavyzdys. Nors visuomet sakydavo, kad svarbiausia – mokslai“, – kalbėjo Rūta.

Gretos Skaraitienės nuotr./Rūta ir Toma Penkauskaitės
Gretos Skaraitienės nuotr./Rūta ir Toma Penkauskaitės

Mamos Ilonos pėdomis po truputį bando sekti ir Toma. Ji neslepia besižavinti modelio darbu, jau spėjo įsiamžinti ir keliose fotosesijose. „Būna, kad pamodeliauju kaip fotomodelis“, – kuklinasi sako Toma. Tuo tarpu sesuo sako vis stengiasi paraginti ją, paskatina dažniau užsiregistruoti įvairiose antrankose, konkursuose.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gurmaniškoje vakarienėje žvaigždės užrištomis akimis spėliojo, ką valgo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius