TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Modelis Dijora Petrikonytė neslepia nusivylusi artimųjų dovanomis: „Visada gaunu tragiškas“

Dijora Petrikonytė sako, kad įprastai Naujuosius gana tradiciškai sutikdavo – su draugais, vakarėliuose, restoranuose. Tačiau ne iš visų vakarėlių likę geri prisiminimai...
Naujametinė „Gero vakaro šou“ laida
Naujametinė „Gero vakaro šou“ laida / TV3 nuotr.

„Prieš porą metų Naujuosius metus švenčiau su draugėmis restorane. Ši dalis buvo linksmoji. Bet išėjus į lauką sutikti 12-os, pradėjo kabinėtis girtas ir nekultūringas vyriškis – ėmė užgaulioti ir žeminti savo replikomis mano draugę, tad teko įsivelti į konfliktą. Šito nekartočiau“, – pasakojo mergina.

TV3 nuotr. /Dijora
TV3 nuotr. /Dijora

Paklausus apie šventines dovanas, t. y. apie kokias svajoja, kokias patinka gauti, Dijora nustebino – sakė, kad visada gauna prastas.

„Visada gaunu tragiškas dovanas. Net nustembu, kad artimieji manęs nepažįsta. Tačiau metams bėgant nustojau kreipti dėmesį.

Man labiau patinka pačiai galvoti, ką padovanoti. Aš susikuriu žmonių sąrašą, tada stengiuosi prisiminti, ką per metus esu nugirdusi apie jų svajones. Tuomet ieškau ir pakuoju. Taigi čia visas mechanizmas, kuris man sukelia daug džiaugsmo“, – pasakojo TV veidas.

Dijora jau antrus metus kartu su Mindaugu Stasiuliu ir Justinu Jankevičiumi dirba TV3 laidoje „Gero vakaro šou“. Čia jai tenka nemažai visokių užduočių ir iššūkių. Specialioje šventinėje laidoje „Gero vakaro šou. Naujųjų belaukiant“ Dijora vaidins ir Mindaugo antrąją pusę, ir snieguolę.

TV3 nuotr./Naujametinė „Gero vakaro šou“ laida
TV3 nuotr./Naujametinė „Gero vakaro šou“ laida

„Visad filmuojant laidą nesu savim ir vaidinu, bandau replikuoti, kvailai atsakyti, kad vaikinams (J.Jankevičiui ir M.Stasiuliui – red. past.) būtų už ko užsikabinti ir pajuokauti, o kartais išvis susikuriam personažo bruožus ir improvizuojam.

Naujametinio žiburėlio laidoje vaidinsiu Mindaugo antrąją pusę, snieguolę. Taip pat esu vaidinusi mafijos boso draugę, roko grupės back vokalistę, šokėją ir t. t.“ – kalbėjo D.Petrikonytė.

Palydint senuosius ir belaukiant Naujųjų metų, Dijora TV žiūrovams linki: „Nedepresuoti. Nesirgti. Gerai atšvęsti (viename šeimos ūkyje)!”

Ir kviečia 31-os vakarą praleisti kartu su „Gero vakaro šou. Naujųjų belaukiant“. Dijora – Snieguolė, Mindaugas Stasiulis – Kalėdų senis, Justinas Jankevičius – zuikutis, o kur dar nuostabūs muzikiniai pasirodymai, smagiausi pokalbiai ir žaidimai su būriu svečių. Šventiniame renginyje dalyvaus: Deivis ir Renata Norvilai, Natalija Bunkė, Gian Luca de Marco, Renata Šakalytė-Jakovleva, Liudas Mikalauskas ir kt. Visa tai šventinėje laidoje „Gero vakaro šou. Naujųjų belaukiant“ – gruodžio 31 d. 21.25 val. per TV3. Linksmų ir pašėlusių Naujųjų metų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius