-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelis Justė Juozapaitytė: „Modeliai svorį meta valgydami supuvusią žuvį ar krevetes“

„Per savo karjerą prisižiūrėjau tokių dalykų.... Pavyzdžiui per Milano madų savaitę modeliai perka žuvį arba krevetes ir palieka jas ant palangės, kad supūtų. Tuomet jas valgo, kad apsinuodijusios numestų svorio. O apsinuodijimas jūros produktais – vienas baisiausių“, – mados verslo užkulisius atskleis manekenė Justė Juozapaitytė.
Justė Juozapaitytė
Justė Juozapaitytė / Londoniete.lt nuotr.

Interviu 23-ejų garsi lietuvių manekenė Justė Juozapaitytė laidos kūrėjams davė savo namuose Londone. Lietuvoje mergina išgarsėjo dar 2007-aisiais, kai būdama vos 17-os, sudalyvavusi konkurse „Mis Lietuva“, pelnė „Mis Foto“ titulą. Būtent dalyvavimas grožio konkurse atkreipė modelių agentų dėmesį ir atvėrė merginai duris į madų pasaulį, kuriame nusišypsojo sėkmė.

Šiandien Justė gali pasigirti galimybe rinktis kokiose fotosesijose dalyvauti, o kokių pasiūlymų geriau atsisakyti. Už fotosesiją ji gauna nuo 1000 iki 60 tūkstančių litų, ir gali sau leisti beveik viską. Tačiau Justė atskleis ir kitą, daugeliui retai kada matomą modelių darbo pusę. Mergina papasakos kaip iš pradžių norint išgyventi Londone teko ir pabadauti. „Į Londoną atvykau su 300 svarų arba kiek daugiau nei 1200 litų. Sumokėjus kambario nuomą už pirmą mėnesį man gyvenimui liko 10 svarų – beveik 50 litų. Maitinausi kasdien suvalgydama tik po pusę pakelio užpilamų makaronų“, – pasakos Justė.

Kaip paprastai merginai iš Palangos pasisekė tapti garsiu modeliu, už fotosesiją gaunančiu tūkstančius? Ar iš tiesų, kaip kalbama, kelią į madų pasaulį jai atvėrė garsenybės, kurias Justė prabangiuose klubuose lydėjo iki jų staliukų? Kokių intriguojančių pasiūlymų mergina sulaukia iš turtingų dėdžių? Ir kodėl kai kurios merginos, siekiančios modelio karjeros, gyvenimą baigia reabilitacinėse klinikose ar net kapuose? Interviu su garsiu modeliu Juste Juozapaityte pirmadienį, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 20.20 val. tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius