Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mokinukės“ – apie patyčias gimtojoje Marijampolėje, šlovę ir ypatingą Lapkauskaitės draudimą

Legendinės „Mokinukės“ ant scenos užlipo būdamos maždaug penkerių. Visų akyse jos augo, brendo, kol virto gražuolėmis, ištekėjo, gimdė vaikus. Tačiau nei dainų, nei tikros draugystės – neužmiršo.
Simona Nainė, Laima Lapkauskaitė, Ieva Vaitiekūnienė
Simona Nainė, Laima Lapkauskaitė, Ieva Vaitiekūnienė / Stop kadras ir Luko Balandžio nuotr.

LNK laidoje „KK2 penktadienis“ kviečiama į sentimentalų, bet labai linksmą susitikimą su grupės merginomis, kur jos atskleidė dar negirdėtus dalykus apie „Mokinukių“ karjerą.

„Marijampolėje mes tikrai nebuvome žvaigždės, mūsų autografų neprašydavo, jeigu ką ir išgirsdavome, tai ironišką pasišaipymą. Pavyzdžiui, ateidavo ir pasakydavo, kad nekenčia „Mokinukių“. Kasdienybė nebuvo žavinti – daug koncertų, repeticijų, buvo sudėtingas periodas suderinti mokyklą su muzikine veikla. Kai išvažiuodavome į koncertus, atsidurdavome kaip kitame pasaulyje, mūsų laukdavo pilnos salės, gėlės, dovanas nešdavo“, – laidoje „KK2 penktadienis“ pasakojo buvusi „mokinukė“ Ieva Vaitiekūnienė, dabar dirbanti skaitmeninių kanalų vystymo vadove.

Stop kadras/Ieva Vaitiekūnienė
Stop kadras/Ieva Vaitiekūnienė

„Per dieną turėdavome du ar tris koncertus, mes labai greitai turėdavome susipakuoti daiktus ir važiuoti į kitą koncertą. Pamenu, kad iš paskos mūsų autobuso bėgo berniukai, padarę iš sniego ledinę širdį... Jie bėga, o mes negalim sustoti, nes skubame į kitą miestą“, – prisiminimais dalijosi buvusi grupės narė Simona Nainė.

Stop kadras/Simona Nainė
Stop kadras/Simona Nainė

„Mokinukių“ vadovė Laima Lapkauskaitė, pasak kalbų, neleisdavo grupės merginoms turėti kavalierių, tačiau jos išmoko šiuos draudimus apeiti.

„Ji mus kontroliuodavo visada. Mes nesakome, kad neturėjome kavalierių, mes tiesiog mokėdavome nuslėpti. O realiai ta kontrolė baigėsi tada, kai baigėsi mūsų kaip „Studenčių“ sceninė veikla. Augom, brendom, pradėjo atsirasti vyrai, vaikai, o tada, kai visa tai reikėjo suderinti, buvo sudėtinga. Faktas, kad Laima vyrų mums neuždraudė“, – šypsojosi „mokinukė“ Ineta Puzaraitė-Žvagulienė.

Apie ilgą „Mokinukių“ karjerą ir galingus ateities planus – „KK2 penktadienio“ laidoje 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius