Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monako princo vakarienėje – J.Statkevičiaus suknele pasipuošusi Ditė Antanaitytė

Prieš porą dienų Monako princo rūmuose įvyko penktoji labdaringa vakarienė „Monte-Carlo Gala“. Tarp renginio svečių žvilgsnius traukė ne tik kilmingi asmenys ir užsienio žvaigždės, bet ir lietuvių modelis Ditė Antanaitytė, kurią iškilmingam vakarui puošė mūsų šalies dizaineris Juozas Statkevičius.
Ditė Antanaitytė
Ditė Antanaitytė / „Scanpix“ nuotr.

Kaip ir kasmet, taip ir šiemet labdaringos vakarienės svečius priiminėjo pats Monako princas Albertas II. Tiesa, pirmą kartą istorijoje renginys buvo surengtas pagrindiniame rūmų kieme.

Aukcione surinktos lėšos bus skirtos princo Alberto II fondo, kuris rūpinasi planetos gerove, ir Monako princesės Charlene fondo, besirūpinančio vaikais, veiklai. Tiesa, pati princesė Charlene renginyje nedalyvavo, nes šiuo metu yra Pietų Afrikoje, kur tebesigydo sinusinę infekciją.

Užtat iškilmėse be princo Alberto II taip pat žibėjo princesė Caroline, jos sūnus Andrea Casiraghi, Grace Kelly anūkė Pauline Ducruet, aktoriai Sharon Stone, Mélanie Laurent, Lucas Bravo, Orlando Bloomas ir kitos žvaigždės.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princesė Caroline, princas Albertas II, Sharon Stone
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princesė Caroline, princas Albertas II, Sharon Stone

Renginio nepraleido ir žinoma lietuvių manekenė Ditė Antanaitytė, pasipuošusi dizainerio Juozo Statkevičiaus suknele. Įspūdingai atrodė ne tik suknelė, bet ir kaklą puošianti deimantų koljė.

Modeliui sukurtu įvaizdžiu socialiniuose tinkluose pasidžiaugė ir Juozas Statkevičius. Jis teigė esantis laimingas, kad kartu su Dite pasaulyje garsina Lietuvą.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Ditė Antanaitytė
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Ditė Antanaitytė

„Super, didžiuojuosi! Talento kepure nepridengsit, – rašė J.Statkevičius. – Aukščiausia couture klasė pas princą Albertą. Bravo, Dite! Ačiū Fawaz deimantams! Tai pasaulinė šlovė!“

Įspūdingas Ditės įvaizdis – galerijoje:

Mintimis apie renginį ir jo prasmę savo instagramo paskyroje pasidalijo ir pati Ditė Antanaitytė.

„Mes visi esame unikalios būtybės, tačiau tai, ką turime bendro, yra ši graži planeta, kurią vadiname savo namais.

Aš asmeniškai manau, kad bet kokios pastangos yra nuostabu! Taigi, ar paaukosite milijoną, ar paimsite kažkieno šiukšles, tai jau yra kelias į priekį ir, tikėkimės, vidinis sąmoningumas augs, o tai padės mums mažiau kenkti gamtai.

Man buvo garbė mano ilgamečiui draugui Fawazui padėti aukcione parduoti jo nuostabų kūrinį dėl kilnaus tikslo“, – rašė modelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius