Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Katunskytė: „Mama per anksti pasidžiaugė nauju žentu“ (papildyta gruodžio 11 d.)

Prieš pusmetį scenos primadona Vitalija Katunskytė neslėpė džiaugsmo, mat po skyrybų jos dukters širdį suvirpino naujas žmogus, kurį ponia Vitalija jau vadino žentu. Deja, įsimylėjėlius, kaip šiandien prisipažįsta Monika, išskyrė atstumas.
Monika ir Vitalija Katunskytės su Eugenijum Ostapenko
Monika ir Vitalija Katunskytės su Eugenijum Ostapenko / Redakcijos archyvo nuotr.

Vardas, pavardė: Monika Katunskytė.
Gimimo data, vieta: 1985 12 17, Šiauliai. 24 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvai išsiskyrę, mama – garsi estrados dainininkė Vitalija Katunskytė (52); turi brolį Darių (30).
Šeiminė padėtis: išsiskyrusi, augina sūnų Kęstutį (3).
Pasiekimai: baigusi mokyklą, įgijo manikiūrininkės specialybę; estrados dainininkė.

„Niekada negali džiaugtis per anksti, – sako sūnelį Kęstutį auginanti dainininkė. – Mano gyvenime tikrai buvo rimtas žmogus, gimęs, kaip ir aš, po Šaulio ženklu, mylintis muziką, tačiau mūsų draugystę išskyrė atstumas. Jis išvyko, o aš likau Lietuvoje. Apskritai esu nusivylusi vyrais – jų intelektu ir elgesiu, tad tapau kur kas atsargesnė. Neturiu nei laiko, nei noro į savo širdį įsileisti kito žmogaus. Nesu nei naktinių klubų mėgėja, nei nuotykių ieškotoja, tačiau, aišku, tenka nueiti su kuo nors išgerti kavos, ypač jei kviečia koks dailus vaikinukas. Ar ryšiuosi ištekėti antrą kartą? Dabar net nesinori tokių minčių prisileisti, nes mėgaujuosi laisve, tačiau kas ten žino... Gal ir atsiras koks patrauklus vaikinas, kuris apsuks man galvelę (juokiasi).“

Asm. albumo nuotr./Monika Katunskytė
Asm. albumo nuotr./Monika Katunskytė

Pasigirdo kalbų, kad planuoji emigruoti...

Esu jauna vieniša mama, tad kodėl gi nepabandžius laimės paieškoti užsienyje. Turiu ten daug draugų, net neabejoju, kad padėtų ir įsikurti, ir darbą susirasti. Viskas per tą valdžią. Ji „pasirūpino“, kad piliečiai uždirbtų tik minimalius atlyginimus, todėl skurstantys žmonės nebesilanko mūsų koncertuose. Man sunkmetis labai pasijuto – smarkiai apkarpiau savo išlaidas. Anksčiau nuėjusi į parduotuvę be jokio širdies skausmo pirkdavau viską, ko tik užsimanydavau, o dabar šitaip išlaidauti jau sau nebeleidžiu. Negaliu, kaip anksčiau, sėsti su sūneliu į automobilį ir lėkti savaitgaliui į Palangą ar Druskininkus.

Kadaise numetei bene pusę savo kūno svorio. Papasakok, kaip sekasi išsaugoti dailią figūrą?

Neseniai grįžau iš koncertų turo Anglijoje, o ten buvau priaugusi šešis kilogramus. Taigi vėl teko griebtis itin griežto režimo: valgiau vaisius, daržoves, vištieną. Numečiau ne tik tuos šešis, bet ir dar daugiau. Kol kas ir atrodau, ir jaučiuosi puikiai.

Įdomūs faktai

•    Pirmą kartą į sceną Monika žengė būdama šešerių. Kadangi debiutas buvo nevykęs, mergaitė nepaisė mamos raginimų dainuoti, o rimtai tuo užsiimti pradėjo sulaukusi penkiolikos.
•    Tikroji Monikos pavardė yra Bielskytė.
•    Lopšelio–darželio atlikėja nelankė – ją ir brolį Darių prižiūrėjo seneliai.
•    Mokykloje mergina buvo žinoma kaip viena iš didžiausių išdaigininkių. Paauglystės metais netgi buvo tradicija pirmą pamoką pradėti... direktoriaus kabinete, kur Monika buvo auklėjama už nedrausmingą elgesį.
•    „Nepradėsime pamokos, kol Monika nenusipraus“, – tokius žodžius kasryt ištardavo mokytoja, kadangi Monika buvo ryškiausiai besidažanti mergaitė tarp bendraklasių.
•    Mokydamasi dešimtoje klasėje Monika svėrė 100 kilogramų, todėl jai trūko vaikinų dėmesio. Vėliau jos svoris šoktelėjo iki 120–ies.
•    Mergina ištekėjo po pusės metų pažinties už vieną kartą jau vedusio šiauliečio verslininko. „Man svaigo galva nuo nuostabių Kęstučio žodžių“, – prisimena Monika, trenkusi durimis ir išėjusi iš mamos namų, kai ši bandė atkalbėti nuo santuokos su 19–ka metų vyresniu vyru.
•    Monika pasiekė savo tikslą – vestuvių dieną svėrė 70 kg. „Meilė gali viską“, – teigiamus pokyčius tuomet įvertino ne tik ji pati, bet ir aplinkiniai.
•    Poros santuoka truko tik trejus metus, juodu susilaukė sūnaus Kęstučio. Šiandien buvęs atlikėjos vyras Kęstutis laimę rado dar jaunesnės – dvidešimtmetės merginos glėbyje, o Monika džiaugiasi prabėgusiu ne itin smagiu gyvenimo etapu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius