Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Liu prisiminė vairuotoją Kuboje: sužinojęs faktą apie J.Jurkutę, vos nepadarė avarijos

Žavios, talentingos ir… beprotiškai įsimylėjusios salsą – būtent taip būtų galima apibūdinti dainininkę Moniką Liu ir vieną mylimiausių televizijos laidų vedėjų Jurgitą Jurkutę. Kuboje drauge viešėjusios moterys atskleidė savo nuotykius, kurie šiandien verčia nusišypsoti.
Jurgita Jurkutė ir Monika Liu
Jurgita Jurkutė ir Monika Liu / TV3 ir Svetlanos Bolnienės nuotr.

Unikalų šokių ir pažinimo projektą „Salsamanai“ žiūrovai išvys jau nuo kovo 3-iosios. Jo nekantriai laukia ir Monika bei Jurgita, rašoma pranešime spaudai. Kuba joms iki šiol kelia daugybę sentimentų – ką jau kalbėti apie ten likusius svarbius žmones… „Tačiau, kas ten žino – gal jis dar čia atvažiuos?“ – apie paslaptingoje šalyje likusį savo salsos šokių partnerį dar TV3 žaidimo „galvOK“ pradžioje užsiminė Jurgita.

TV3 nuotr./Jurgita Jurkutė
TV3 nuotr./Jurgita Jurkutė

Savąjį partnerį prisiminė ir Monika. O žiūrovams ji netgi papasakojo apie juos amžiams susiejusį įvykį, kurio liudininke tapo J.Jurkutė.

„Aš irgi ten palikau savo partnerį. Bet jis Kuboje liko su lietuviškais žodžiais – ant širdies išsitatuiravo „aš myliu tave mėlynai“. Mėlyna buvo mūsų spalva, sujungusi mus nuo pat pirmo susitikimo. Jis buvo mėlynai nusidažęs plaukus, o aš buvau mėlynai apsirengusi“, – pasakojo ji.

TV3 nuotr./Mantas Katleris ir Monika Liu
TV3 nuotr./Mantas Katleris ir Monika Liu

Tiesa, net ir prasidėjus žaidimui, kelios klausimų temos garsioms moterims ir vėl priminė didžiausių kontrastų kupiną šalį. Anot Monikos, Kuboje išskirtiniai net automobiliai. „Uždarai duris, ir nesupranti, kur pradingo rankena“, – jai pritarė ir Jurgita, tačiau iškart pridėjo, kad nepaisant to, savo automobilius Kuboje vietiniai itin prižiūri.

Taip pat šioje šalyje itin vertinami titulai. O ypač – grožio konkursų. Monika prisiminė, kad sužinojęs, jog savo automobilyje veža tituluotą lietuvaitę, vietinis vairuotojas vos nepadarė avarijos…

„Mes vairuotojui papasakojome, kad mūsų mašinoje sėdi Jurgita – „Mis Lietuva“. Jis iškart atsisukęs ėmė klausti, kuri, kuri? Ir jam buvo visai nesvarbu, kad prieš jį važiavo fūra…“ – dabar jau su šypsena prisiminė Monika.

TV3 nuotr./Monika Liu
TV3 nuotr./Monika Liu

Išgirdę tokias linksmas garsių moterų istorijas, apie šokių projektus nejučiomis susimąstys ir žaidimo kapitonai. Vytautas neslėpė slapčia belaukiantis, kol šokių projekte pasirodys ir Mantas, o šis, savo ruožtu, pridėjo, kad ir pats norėtų būti į tokį pakviestas. „Bet kviečia visus, tik ne mane…“ – širdgėlos neslėpė Mantas Katleris.

Kaip įprasta, įvairūs ir sukti klausimai laidos dalyviams priminė ir apie kitus įsimintinus gyvenimo įvykius. Štai, bandydamas pagelbėti vienai komandai, iš tiesų nutikusia istorija pasidalino ir laidos vedėjas Andrius Žiurauskas.

„Turiu prisipažinti – aš netyčia iš Šri Lankos į Lietuvą parvežiau driežą. Pernai sausio mėnesį su žmona buvome Šri Lankoje, o kai grįžome namo ir atidarėme lagaminus, pamatėme driežą. Mes jį labai gražiai pagavome ir nuvežėme tiems, kurie juo pasirūpino. O visai neseniai gavome video medžiagą, kurioje mūsų 2 centimetrų driežas tapo jau piršto didumo! Jo vardas – Šri“, – atskleidė Andrius.

Ne kartą šiame žaidime nustebino ir J.Jurkutė. Pavyzdžiui, ar žinojote, kad žinoma moteris kadaise pusę metų gyveno Pietų Korėjoje?

TV3 nuotr./Jurgita Jurkutė ir Vytautas Mikaitis
TV3 nuotr./Jurgita Jurkutė ir Vytautas Mikaitis

Vėliau, su Vytautu pasirinkusi klausimą apie itin stiprius žmones, ji prisiminė ir vieną brangų žmogų. „Aš turiu krikšto tėtį, kuris yra buvęs galiūnas. Atsimenu, kad jis yra ne tik tempęs didelę mašiną, bet, per mano brolio vestuves, ilgiausiai išlaikė ir alaus statinę!“ – pasakojo Jurgita.

Žaidimas „galvOK“ – šeštadieniais, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius