Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Monika Šedžiuvienė ir Audrius Janonis pristato naują, pavasarinių jausmų įkvėptą dainą ir fotosesiją

Likus kelioms dienoms iki pavasario pradžios, grupės „Pupytės“ (OMG) narė Monika Šedžiuvienė ir Audrius Janonis nusprendė nustebinti savo gerbėjus – duetas pristato naują dainą apie meilę „Tą patį jaučiu“. Su kūriniu pristatyta ir naujausia, meilės pripildyta dainininkų fotosesija.
Monika Šedžiuvienė ir Audrius Janonis
Monika Šedžiuvienė ir Audrius Janonis / Valdo Aglinsko nuotr.

„Su tavimi sustoja laikas, tu – viskas, ko man reikia“, – tai žodžiai iš naujausios Monikos ir Audriaus dainos „Tą patį jaučiu“. Pasak M.Šedžiuvienės, šie žodžiai ypač tinka pavasariui – romantiški jausmai dar labiau įsiliepsnoja ir užvaldo protą. Ji įsitikinusi, kad naujasis kūrinys bus tikras pavasario hitas.

Įvertinkite naująją dueto dainą:

VIDEO: Audrius ir Monika - Ta pati jauciu

Kūrinio autorius – kompozitorius Vytautas Bikus, kūrinyje puikiai jungia šiuolaikinės muzikos ritmus ir nuoširdžią meilės istoriją, kuri pasakojama dainos žodžiuose.

Kartu su kūriniu pasirodė ir vasaros šiluma alsuojanti dueto fotosesija. Joje atsiskleidžia ne tik atlikėjų charizma, bet ir draugyste grįsta judviejų meilė. Nuotraukų autorius – Valdas Aglinskas. M.Šedžiuvienė sako, kad šio fotografo darbai ją visada nustebina, o kelias akimirkas trukusios fotosesijos kadrai – unikalūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius