TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti

Monisha jau pusmetį sąmoningai laikosi celibato: „Reikėjo 37 metų, kad imčiau gyventi, kaip noriu“

Mildą Metlovaitę pažįsta kone visos lietuviškojo pramogų pasaulio žvaigždės. Ji dirba stiliste televizijos projektuose, renginiuose, žurnalų fotosesijose bei reklamų filmavimuose. Tiesa, eterio ne mažiau verta ir ji pati.
Monisha
Milda Metlovaitė / LNK nuotr.

Žvaigždžių stiliste vadinamos 40-metės Mildos šeima – du mopsai, jos stilius ryškus, kūną puošia tatuiruotės, ir, priešingai nei daugelis moterų, ji nė kiek nesuka galvos dėl sultingesnių savo kūno formų. Ko gero ne kiekviena išdrįstų pasirodyti su mokykliniu sijonėliu, aptempiančia džinsinio audinio suknele su tiulio sijonu, ar latekso kostiumėliu.

Gatvėje ji sako dažniau sulaukianti ne piktų žvilgsnių, o komplimentų. „Mane paveikti gali tik artimų žmonių nuomonė ir komentarai, o jie – liberalūs, gebantys priimti kitus tokius, kokie jie yra“, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo.. Iki...“ pasakojo Milda.

LNK nuotr./Milda Metlovaitė
LNK nuotr./Milda Metlovaitė

„Tie piktesni žmonių žvilgsniai, teisiantys žvilgsniai, arba komentarai – kaip ji išdrįso, kaip ji galėjo, kaip apskritai gali tokia būti laidų vedėja – į tokius žmones visada žiūriu su šypsena. Suprantu, kad dabar jie auga, ir dabar jų galvoje vyksta kažkoks virsmas, ir, palauk, už pusės metų jiems tai bus savaime suprantama, ir jie tai priims“, – sakė stilistė Milda Metlovaitė.

Tuo metu dailininkė Monisha Modesta Butautytė galėtų tapti pavyzdžiu tiems, kurie baiminasi pokyčių gyvenime, vengia išeiti iš komforto zonos, ir vis jaudinasi dėl to ką kiti pasakys. Gatvėje išvydę buvusią baleto artistę, daugkartinę gatvės šokių Europos čempionę, pastaruosius devynerius metus gyvenančią iš tapybos, atsisuka ne vienas. Ji stebina savo laisvumu, ekstravagantišku, kartais kiek provokuojančiu stiliumi.

LNK nuotr./Monisha
LNK nuotr./Monisha

„Reikėjo nugyventi 37-erius metus, kad nustočiau kreipti dėmesį į aplinkinius ir imčiau gyventi taip, kaip iš tiesų noriu ir jaučiu“, – sakė dailininkė.

Nors dukart buvo ištekėjusi, Monisha neturi vaikų, ir nesvajoja apie dar vieną santuoką. Ji penkiolika metų nevalgo mėsos, retai vartoja alkoholį, o neseniai nustebino prisipažinusi, kad pastaruosius pusę metų sąmoningai laikosi celibato.

Apie drąsą gyventi taip, kaip norisi, nepaisant visuomenės primetamų nuostatų ir standartų – gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Užsisakykite 15min naujienlaiškius