-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Muzikos akademija“: Kastytis Kerbedis siautėjo, iškrito Nerijus, o verkė Eglė (nuotraukos, video)

Penktadienio vakarą prasidėjęs LNK šou „Muzikos akademija“ masino ir viliojo Rositos Čivilytės duetu su Radžiu bei Kastyčio Kerbedžio meilės (Ingai Jankauskaitei) peripetijomis. Taip pat buvo laukiama seksualios naujokės Vaidos Narkevičiūtės.
Kastytis Kerbedis šėlsta ir šmaikštauja
Kastytis Kerbedis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Radži ir Rositos dueto priešistorė.

Tačiau labiausiai stebino Kastytis, kabinėjęsis prie dalyvių dviprasmiškais žodeliais, o į sceną išėjus Eglei, lėkęs iš paskos pašėlti scenoje. Bet apie viską iš eilės.

Be Kastyčio komisijoje darbavosi Mindaugas Stasiulis ir jau minėta Rosita.

„Lietaus“ klausytojų sprendimu į antrąjį karštąjį mikrofoną jau penktąjį kartą priverstas dainuoti Nerijus. Šalia jo ant karštosios kėdės sėdėjo Arielė.

Taisyklė, padedanti išsigelbėti. Pagal Muzikos akademijos taisykles, dalyvis, iškritęs kovoje, po savaitės turi teisę sudainuoti savo dainą ir, galbūt, sugrįžti. Šį penktadienį šia teise bandė pasinaudoti dvynės Goda ir Gabija. Tačiau nesėkmingai. Nė vienas komisijos narys nebalsavo „už“.

Naujokė Vaida. Scenoje pasirodžiusi naujokė Vaida (pseudonimas Diamond) nėra naujokė tikra

LNK nuotr./Vaida Narkevičiūtė
LNK nuotr./Vaida Narkevičiūtė

šio žodžio prasme. Ji jau šešerius metus dainuoja profesionalioje scenoje su Irena Starošaite, taip pat yra ir šio šou dalyvės Justinos kursiokė. Kastytis Kerbedis Vaidai skyrė 10 (kaip ir visiems naujokams), Rosita 8 (nes jai daina pasirodė neįdomi), o Mindaugas irgi atseikėjo 8 balus, nes jam nepatiko Vaidos išvaizda („atrodo, kad porą suknelių nugvelbei iš Irenos Starošaitės“).

Atas. Praėjusios savaitės išlikimo kovos nugalėtojas Atas tarp rokadinių R.Cicino šokėjų atrodė kiek komiškai. „Atai, eik tu sau, 8. Viskas su balsu tvarkoje, bet nesitikėjau su tokiu kordebaletu išvysti“,– sakė Kastytis. Rosita Atą apgynė: „be abejo, daina buvo ne dešimtukui, bet linksma.“ Ir skyrė 9 balus. Mindaugas taip pat skyrė 9.

Eglė. „Egluže, kas nutiko, kad pusę dainos šalia tono dainavai, gal fonogramos negirdėjai?“, – klausė Rosita. Ji ir Mindaugas skyrė po 7 balus, bet K.Kerbedis pasitikėjimą (ir ne tik pasitikėjimą, turbūt) Egle demonstravo dovanodamas 10.

Onsa. „Padainavai švariai, ir daina faina“, – sakė Kastytis. Jis su Rosita skyrė po 9. O Mindaugas siūlė nesispirti į mikrofoną dantimis, nes gali likti be jų šveplas. Jis taip pat skyrė 9 balus.

Justina. Kastytis romantišką dainą vertino atsargiai: „Daina graži, bet mažai buvo kraujo. Kažkaip vaikiškai, jaunuoliškai.  Prie visų geriausių norų – 8“. Ir ėmė priekabiauti, klausdamas, kiek „mažutei“ metų.  Rositai Justinos dainoje irgi trūko išraiškos (7 balai). Mindaugas apdovanojo 10, nes patikėjo Justina., jį daina sujaudino.

Kafka. Kastytis: „Maladiec, bravo, atrodo, kad dešimt metų šią dainą dainuoji“. Visi trys komisijos nariai Kastyčio dukros numylėtiniui skyrė po 10.

Muzikos akademijos Mis Rūtelė. Rosita jos linksmą dainą vertino atsargiai: 9. Kastytis pasigedo „draivo“. Taip pat skyrė 9. Mindaugui trūko tikėjimo daina: 8.

Paskutinė konkursinė daina: Rokas. Rosita pasidžiaugė Roko vokaliniais atradimais – 9. Mindaugas Roko falcetą pavadino falčetu. Ir pajuokavo apie falceto meistrą Vilių Tarasovą, kuris neva taip plonai dainuoja, nes jo dviratis su rėmu, ant kurio vaikystėje tekdavę nukristi.  Kastytis tepasakė „bravo, maladiec“ – 10 balų.

Papildyta 21.40 val. Šou lyderiu tapo Kafka (30 taškų), o mažiausiai taškų surinko buvusi lyderė Eglė (24). Ji ir sėda ant karštosios kėdės šalia Nerijaus ir Arielės.

Žiūrovų balsai. Po papildomo trijulės pasirodymo komisija nepriėjo vieningos išvados ir teisę spręsti paliko žiūrovams. Tiesiog visiems dalyvams pasakė „maladiec“. Nors... ir plika akimi matėsi, kad Kastytis į Eglę žiūri kaip katinas į lašinius.

Iš viso balsavo 12 534 žiūrovai.

Daugiausiai balsų surinko Eglė – 4756. Iš jaudulio balsingoji Utenos gražuolė apsipylė ašaromis, jos balsas ėmė drebėti. Tačiau paskutinę vakaro savo dainą ji sudainavo. Iškrito Nerijus (3234), antra liko Arielė (4544).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius