Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Muzikos akademijos“ superfinalą laimėjo Kirilkinas

Iškopusieji į „Muzikos akademijos“ superfinalą dėl žiūrovų balsų kovėsi Juozas Butnorius, Ruslanas Kirilkinas, Urtė Šilagalytė ir Dima Šavrovas-Sasha Son. Po įnirtingos kovos nušluostęs nosį konkurentams, LNK muzikinio projekto laurus nusiskynė Ruslanas Kirilkinas.
R.Kirilkinas nušluostė nosį konkurentams.
R.Kirilkinas – „Muzikos akademijos“ nugalėtojas. / LNK nuotr.

Vedėjai kaitino

Superfinalo metu žiūrovų balsai skirstėsi įvairiai, rezultatai nuolat kito. Iš pradžių į priekį išsiveržė du vaikinai, vėliau vaikinas ir mergina, įsibėgėjus laidai visų dalyvių, dėl kurių muzikinio projekto dalyvių pergalės žiūrovai kovėsi aršiausiai, renginio vedėjai neatskleidė. Nugalėtojas paaiškėjo tik šou pabaigoje.

Stengėsi iš paskutiniųjų

Paskutiniame, bet pačiame svarbiausiame „Muzikos akademijos“ koncerte apie kiekvieną iš iškopusiųjų į superfinalą dalyvių buvo parodyti reportažai, kuriuose atlikėjai kalbėjo apie tai, kodėl dalyvauja projekte ir ko iš jo tikisi. Tik vieno finalininko laukė didysis prizas - kelialapis į Holivudo Pop akademiją.

Koks koncertas be Riaubiškytės?

Finaliniame „Muzikos akademijos“ koncerte dėl žiūrovų balsų varžėsi projekte išlikusieji iki galo. Žiūrovus stebino ne tik jie, bet ir Radži, Vilija Matačiūnaitė, „69 danguje” bei Mantas Jankavičius. Labiausiai sužavėjo „katinų“ duetas. Nors Kalėdos jau praėjo, tačiau akivaizdu, kad V.Riaubiškytė ir V.Tarasovas gyvena vis dar šios šventės nuotaika. Mat šeimos duetas nors ir pavėluotai, bet vis tiek atliko dainą „Kalėdos jau čia“.

Baibos prognozė išsipildė

Scenoje buvusių dalyvių šou vedėjai klausė apie jų favoritus.

Baibos mylimiausias – Ruslanas. „Manau, laimės Ruslanas. Dėl to, kad jis to vertas“, – manė Baiba.

Paklausus Martos, už ką serga ji, dainininkė buvo lakoniška ir teatsakė: „Mano favoritas – Juozas“.

Paulius Sinkevičius buvo atviresnis ir neslėpė simpatijų Sashai Son. „Visiems dalyviams linkiu begalinės sėkmės, mano favoritas Sasha Son, nes man jo dainos yra arčiausiai širdies“, – neslėpė atlikėjas.

Rekordinis balsų skaičius

 Iš viso „Muzikos akademijos“ superfinale balsavo rekordinis skaičius žiūrovų – 33063. Ketvirtąja vieta turėjo tenkintis Juozas Butnorius, surinkęs 7 kartus mažiau balsų nei nugalėtojas. Trečioji vieta – Dimai Šavrovui – Sashai Son. Vyrukui žiūrovai skyrė 6732 balsus. Antroji vieta atiteko jauniausiai projekto dalyvei Urtei Šilagalytei. Mergina gavo 8506 žiūrovų balsus. Nugalėtojas R.Kirilkinas džiaugėsi 15366 žiūrovų balsais. Beje, jo daina „Laisvės kaina“ radijo stoties M-1 klausytojų buvo išrinkta mylimiausiu „Muzikos akademijos“ kūriniu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius