Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mykolas Pleskas nesutinka mokėti baudos už lange suraitytą „kalėdinį penį“ – kreipsis į teismą

Už tai, kad Kalėdų proga ant savo namų lango iš girliandos išraitė vyrišką lytinį organą, tinklaraštininkas Mykolas Pleskas, internautams geriau žinomas Mykolo Kleck vardu, lankėsi policijos komisariate ir gavo baudą. Su šia jis nesutinka, todėl jau ketvirtadienį žada kreiptis į teismą ir aiškintis negražiuoju.
Mykolas Pleskas
Mykolas Pleskas / Asmeninio albumo nuotr.

Žmonės.lt jau rašė, kad M.Pleskas šiemet šventėms pasipuošti nusprendė kiek neįprastai. Ant lango namuose jis sugalvojo išraizgyti lempučių girliandą, kuri savo forma priminė vyrišką lytinį organą.

Nenuostabu, kad praeiviams gatvėje užkliuvo originali, gal net kiek provokuojanti dekoracija. M.Kleck kūriniu susidomėjo ir policijos pareigūnai. Juos iškvietė tinklaraštininko kaimynai.

„Taip, Lietuvoje dar yra žmonių, kurie iškviečia kaimynams policiją dėl kalėdinio pim***o ant lango. Juk tvirkinu jų vaikus ir vedu iš dorybės kelio“, – tada ironizavo tinklaraštininkas. 

Trečiadienį jis lankėsi policijos komisariate, kur gavo baudą už viešosios tvarkos pažeidimą. Tačiau mokėti jos nesiruošia ir kreipsis į teismą. 

„Aš jos nemokėjau ir nemokėsiu. Nesutinku su ta bauda, dėl to kreipsiuosi į teismą. Skųsiu tą sprendimą“, – Žmonės.lt sakė Mykolas. 

Į teismą kreiptis jis ketina jau ketvirtadienį. 

Asmeninio albumo nuotr./Mykolas Kleck ir jo kalėdinė dekoracija
Asmeninio albumo nuotr./Mykolas Kleck ir jo kalėdinė dekoracija

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius