Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Bunkė papuošė Kalėdų eglę: kol ji dekoruoja, likę šeimos nariai turi vieną užduotį

Pasibaigus Vėlinių laikotarpiui, parduotuvių vitrinos virto kalėdiniu miesteliu. Gražiausias metų šventes į savo namus kviečiasi ir garsūs Lietuvos žmonės. Lapkričio pradžioje didinga žaliaskarė įsižiebė dainininkės, elektroninės parduotuvės „Home by NB“ įkūrėjos Natalijos Bunkės namuose.
Natalija Bunkė, Edgaras Eidėjus, Kalėdų eglė
Natalija Bunkė, Edgaras Eidėjus, Kalėdų eglė / Asmeninio albumo nuotr., stopkadras

„Labai laukiame šių švenčių, ir tęsiame savo namų tradiciją eglę puošti ankščiau už visus. Gaudykite mūsų šeimos darbą. Edgarai, gražios kopėčios“, – gerbėjams šiųmetę savo eglę parodė Natalija Bunkė, pasidalijusi jaukiu vaizdo įrašu:

Sekmadienį žaliaskarę papuošusi atlikėja portalui Žmonės.lt atskleidė, kad kasmet laikosi tradicijos namus dekoruoti lapkričio mėnesį.

„Prieš metus (tokiu laiku – red. past.) eglė jau buvo papuošta. Prieš dvejus metus – irgi. Mano darbas susijęs su įvairių produktų fotografavimu, todėl, kad nereikėtų ieškoti įvairių dekoracijų, aš jas pasigaminu namuose. Dabar jau įprasta lapkričio pradžioje matyti eglutę“, – Žmonės.lt sakė N.Bunkė.

Nors daug kam šventinis laikotarpis siejasi su sniegu ir žvarbiu oru, atlikėja jam ima ruoštis gerokai anksčiau. Idėjų, kaip puošti eglę, Natalija ieško dar vasarą. Kaip teigė, ji tokia – ne vienintelė. Dauguma dekoratorių užsakinėja kalėdines prekes būtent šiuo metų laiku, šviečiant saulei ir kepinant karščiui.

Tiesa, pastaruoju metu vis girdime skundus dėl pabrangusių prekių. N.Bunkė džiaugiasi – jos žėrintys papuošimai daug nekainavo, nes beveik viskas yra panaudota antrą kartą.

„Daug ką pritaikėme iš savo senų žaislų. Didelį spragtuką perdažiau, dėžes paėmiau iš eshopo. Pirkau tik burbulus, kurie kainavo apie porą šimtų eurų, kadangi reikėjo didelio kiekio. Pas mane ir prie įėjimo durų jie stovi tiek namuose, tiek eshope.

Eglė yra sena, dirbtinė, ją naudoju kiekvienais metais. Tada pirkome nepigiai, bet su ta mintimi, kad naudosime kasmet ir keisime tik žaisliukus“, – portalui Žmonės.lt sakė N.Bunkė.

Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė namus papuošė Kalėdoms
Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė namus papuošė Kalėdoms

Pernai ant amerikietiško stiliaus dainininkės eglutės nutūpė raudonos spalvos dekoracijos – priešingai nei užpernai, kada puošė pastelinėmis spalvomis.

Šiemet ant eglutės kabo spragtukai, skrybėlės, o šalia jos – gigantiški nukritę kamuoliai. Natalijos sūnus Kristupas susiejo juos su siaubo filmu. „Kristupas sakė, kad kamuoliai panašūs į tuos, kurie rodomi siaubo filme „Pjūklas“.

Eglutė simbolizuoja daug reikšmių. Norėjau pastatyti ne tik didelius spragtukus, o ir gvardiečius, bet neradau, kur galėčiau nusipirkti.

Pavyzdžiui, kopėčias gamino Edgaras (sutuoktinis Edgaras Eidėjus – red. past.). Iš pradžių ieškojau sodo skyriuje, kad galėčiau tiesiog nupurkšti dažais, bet tokių, kokių norėjau, neradau, todėl Edgaras pagelbėjo“, – istoriją apie eglutės puošimo procesą tęsė Natalija.

Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė
Asmeninio albumo nuotr./Natalija Bunkė

Vis dėlto moteris atskleidė, kad eglę mėgsta puošti viena, ir tik karts nuo karto paprašo nedidelės pagalbos.

„Šeimos nariams yra tokia užduotis – nelįsti į akis“, – juokėsi Natalija.

Komentaruose gerbėjai siūlė N.Bunkei puošti ir Lietuvos didžiųjų miestų eglutes. Paklausus, kaip į tokias replikas reaguoja pati, pašnekovė nusijuokė ir patikino, kad panašių reakcijų sulaukia jau ne vienerius metus.

„Kasmet man taip rašo. Siūlo puošti ir Vilniaus, ir Kauno. Galbūt, jei mano sekėjai man padėtų, būtų galima imtis šio projekto.

Bet jeigu rimtai – turbūt nesutikčiau. Pajuokauti visi galime, bet čia toks projektas, kur ne namus papuošti, o tikrai atsakingas. Puošti tokio dydžio eglę tikrai yra reikalų“, – šypsojosi atlikėja.

Kol kas Natalija dar nežino savo švenčių planų, bet pridūrė greičiausiai jas sutiksianti namuose, kartu su šeima.

„Kviesime savo artimuosius, tėvus, seses“, – portalui Žmonės.lt sakė N.Bunkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius