Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

N.Marčėnaitė nesupranta, dėl ko grįžo į televiziją

Į televiziją grįžusi menininkė Nomeda Marčėnaitė dažnai savęs klausia, kodėl žengė šį žingsnį. Moteris jaučiasi tarsi apgaudinėdama savo vyrą, o žiūrėti į save televizoriuje teigia negalinti.
Nomeda Marčėnaitė švyti
Nomeda Marčėnaitė

N.Marčėnaitė žurnalui „Privatu“ prisipažįsta, kad dabar užsiimti menu visai nebeturi laiko, o užuot dėmesį skyrusi savo vyrui Mariui, jį kartais atiduoda televizijai.

„Kitaip tariant, tai yra ėjimas į kairę (juokiasi): tu nesi savo vyro moteris, šiuo metu esi tarsi ištekėjusi už televizijos. Man pačiai nepatinka šis jausmas, todėl artimiausiu metu norėčiau viską surikiuoti taip, kad būtų geriau“, – pasakojo TV3 laidos „Be grimo“ vedėja Nomeda.

Menininkei sunku ir nemalonu žiūrėti į save televizoriaus ekrane. „Vakar žiūrėjau savo laidą. Nuoširdžiai sakau, kad mane nuo savęs televizijoje supykino. Aš save erzinu, man bjauru, nematau nieko gera. Nesuprantu, už ką mane televizijoje laiko?“ – klausė N.Marčėnaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius