Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
-0001 11 30

Natalija Bunkė, Liepa Mondeikaitė ir Oksana Pikul ne tik klausėsi Lady Gagos, bet ir sėmėsi idėjų

Į daugybę lietuviškųjų garsenybių sutraukusį populiariosios Lady Gagos koncertą Vilniuje antradienio vakarą atskubėjo ir grupės „Pop Ladies“ atlikėjos Natalija Bunkė, Liepa Mondeikaitė ir Oksana Pikul. Paskutinę dieną bilietus įsigijusios dainininkės grožėjosi šou ir teigė ilgai nepamiršiančios tokio didingo reginio.
„Pop Ladies“ merginos Lady Gagos koncerte
„Pop Ladies“ merginos (iš kairės) Liepa Mondeikaitė, Natalija Bunkė ir Oksana Pikul Lady Gagos koncerte / Natalijos Bunkės nuotr.

„Esu truputį išprotėjusi, nemoku žiūrėti koncertų kaip paprastas žiūrovas, vis tiek atkreipiu dėmesį į techninius dalykus, atlikimą. Tačiau emocijos puikios, nerealu, kad visa tai pamačiau. Kilo labai daug visokių minčių. Jų negaliu atskleisti, labai greitai pamatysite, jei mes tą mintį įgyvendinsime. Su Liepa kurpiame vieną idėją...“ – po Lady Gagos pasirodymos slapukavo įkvėpimo pasisėmusi N.Bunkė.

Natalijos Bunkės nuotr./Oksana Pikul Lady Gagos koncerte
Oksana Pikul Lady Gagos koncerte

Ji stebėjosi, kaip Lady Gaga spėjo keisti kostiumus kone kas dainą. „Visi kostiumai skirtingi, kad ir kai kurie transformuojasi iš vieno į kitą, tiesiog neįtikėtina. Labai daug gerų dainų, labai daug puikių sprendimų“, – kalbėjo atlikėja.

Tačiau kone didžiausią įspūdį ir šilčiausius prisiminimus Natalijai, Oksanai ir Liepai paliko Lady Gagos šokėjai. „Vyrai šokėjai buvo tiesiog lediniai! Visiškai nerealūs, tobulai gražūs. Surinkti tokie, kad net trūksta žodžių! Juolab jie visiški profesionalai. Žinoma, tokio lygio šou kitaip ir būti negali“, – su šypsena prisiminė Natalija.

N.Bunkė negailėjo pagyrų Lady Gagai ir jos šou, tačiau pabrėžė, kad negalima tobulai dainuoti, kai tuo pat metu energingai šokama. „Kai kuriose vietose man trūko pagalbinio pritariančio balso, kad garsas būtų gyvas. Tačiau tai vienintelis mažytis minusas. Koncertas man paliko didžiulį įspūdį“, – sakė ji.

Natalijos Bunkės nuotr./Liepa Mondeikaitė Lady Gagos koncerte
Liepa Mondeikaitė Lady Gagos koncerte

Kitąkart šoktų su „monstriukais“

Ištikimiausi Lady Gagos gerbėjai būrėsi specialiose gerbėjų zonose arčiau scenos, tačiau „Pop Ladies“ merginos stebėjo renginį iš VIP zonos, kurios svečiai buvo atokiau patogiai susodinti į kėdes. „Tai buvo klaida, kitą kartą tokį renginį reikia stebėti ne iš VIP zonos. Minia ošė taip, kad buvo pavydu. Manau, kad būtent minioje pajustum visą didžiulį malonumą“, – svarstė N.Bunkė. Nors ji ir merginos įsigijo brangius bilietus iš savo kišenės, tikino, kad dėl to visai nesigaili. „Tie pinigai to verti. Tikrai nesigailiu“, – sakė Natalija. 

Natalijos Bunkės nuotr./Natalija Bunkė Lady Gagos koncerte
Natalijos Bunkės nuotr./Natalija Bunkė Lady Gagos koncerte

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius