Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naują televizijos sezoną laida „Prieš srovę“ pasitinka pasikeitusi

Naujame TV3 sezone – naujos spalvos. Atsinaujinusi rudenį į eterį sugrįžta ir žiūrovų ne vienus metus mėgstama publicistikos laida „Prieš srovę“ su žurnaliste Audre Kudabiene priešakyje.
Audrė Kudabienė
Audrė Kudabienė / TV3 nuotr.

„Dirbdami gauname kalnus žiūrovų laiškų. Juose – skundai, nuoskaudos, prašymai padėti kovojant su neteisybe. Žinoma, laiškuose ir daug dėkingumo, kai mūsų, ar ne tik mūsų, dėka negandos pasitraukia. Šįkart sezono pradžios proga nusprendėme sukurti laišką savo žiūrovams“, – sako laidos „Prieš srovę“ prodiuseris Gintaras Kudaba ir laidos vedėja A.Kudabienė.

„Gyvensime ir toliau kartu! Džiaugiamės TV3 televizijos dėka galėdami būti su jumis, – į žiūrovus kreipiasi „Prieš srovę“ komanda. − Dar  geresnė naujiena: laida naujajame TV3 sezone – dvigubai ilgesnė! Tampame publicistikos žurnalu, kuriame kiekvieną savaitę lauks du arba trys aktualūs reportažai“, – pokyčius vardija „Prieš srovę“ kūrėjai.

Į laidos komandą bemaž po 12 metų grįžta žurnalistė Vesta Grainienė, pastaruoju metu dirbusi su kitais TV3 projektais. „Šios žurnalistės, publicistės karjera prasidėjo kaip tik kartu su mūsų laidos kūrimu“, – pasakoja G.Kudaba.

Beje, „Prieš srovę“ komandoje – tai ne vienintelis pokytis. „Tapome „turtingesni“ dar dviem žurnalistais“, – džiaugiasi A.Kudabienė. Žinoma, pagrindiniai TV3 laidos tikslai išliks tokie patys: demaskuoti neteisybę, padėti paprastam žmogui, įkliuvusiam į valdininkų abejingumo ir  įstatymų spąstus, kartu džiaugtis Lietuvos žmonių pergalėmis.

„Naujajame TV3 sezone „Prieš srovę“ – laiko išmėgintas publicistikos žurnalas apie mūsų visų gyvenimą kartu. Viena valanda žiūrovų dėmesio kiekvieną savaitę – mums pati svarbiausia. Mes, bene dešimties žmonių kūrybinė grupė, darysime viską, kad ši valanda būtų įdomi ir prasminga“, – žada Audrė ir Gintaras Kudabos.

 Publicistikos žurnalas „Prieš srovę“ – jau netrukus naujajame TV3 sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius