Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausios žinios apie Aleksandro Vasiljevo sveikatos būklę: koronaviruso testas – neigiamas

Neseniai žiniasklaida apskriejo žinia, kad į ligoninę dėl plaučių uždegimo paguldytas mados istorikas ir televizijos laidų vedėjas Aleksandras Vasiljevas, kuriam buvo atliktas tyrimas dėl koronaviruso. Dabar 15min pasiekė naujausia informacija apie žinomo vyro sveikatos būklę.
Aleksandras Vasiljevas
Aleksandras Vasiljevas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip 15min jau rašė, A.Vasiljevui balandžio 5 dieną pakilo temperatūra, ėmė kankinti stiprus kosulys. Po kurio laiko jam diagnozuota abipusė pneumonija, o dėl minėtų simptomų atliktas tyrimas dėl COVID-19.

Laimei, A.Vasiljevo fondo vadovė Alma Puodžiukaitienė trečiadienį su 15min pasidalijo džiugiomis naujienomis.

„Vakar vakare jis gavo atsakymą – rezultatas neigiamas“, – informavo A.Puodžiukaitienė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Aleksandras Vasiljevas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Aleksandras Vasiljevas

Paklausus, kokia šiuo metu yra Aleksandro savijauta, Alma neslėpė, kad jį vis dar kankina stiprus kosulys, o tai nieko keisto, nes buvo diagnozuotas abipusis plaučių uždegimas. Tačiau nepaisant to, jis jaučiasi palyginti neblogai.

„Laikosi optimistiškai. Šįryt ryte irgi parašė žinutę, tai kaip ir viskas gerai – kvėpuoja, prie nieko neprijungtas, temperatūra tai pakyla, tai nukrenta“, – pasakojo A.Puodžiukaitienė.

Tiesa, nors spaudoje buvo skelbiama, kad iš ligoninės Komunarkoje, Maskvoje A.Vasiljevas turėtų būti išrašytas per 5-7 dienas, jo vardo fondo vadovė mano, kad gydymas medicinos įstaigoje dar gali užsitęsti. Tačiau, pasak Almos, taip ramiau – Aleksandras ligoninėje gerai prižiūrimas.

„Plaučių uždegimas yra paūmėjęs, tai vis tiek turi praeiti tam tikras laikas, kol pagerės, todėl nemanau, kad išrašys jau šį penktadienį. Gal kitos savaitės pradžioje. Kol kas gydytojai tiksliai nesako, žiūri tyrimus, bet dauguma tyrimų daugmaž yra geri“, – sakė A.Puodžiukaitienė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Aleksandras Vasiljevas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Aleksandras Vasiljevas

Ji su Aleksandru nešnekėjo porą dienų, nes dėl kosulio mados istorikui kalbėti buvo sunku, tačiau susirašo kone kasdien – aptaria ir savijautą, ir darbus.

Kaip patikino A.Puodžiukaitienė, A.Vasiljevas norėtų greičiau grįžti vesti ir savo laidos apie madą. Tiesa, gerai tai, kad nemažai laidų nufilmuota į priekį. Ar įvyks balandžio pabaigoje numatytas filmavimas, vis dar neaišku.

Minėtoje laidoje A.Vasiljevas dirba kartu su Nadežda Babkina, kuriai taip pat diagnozuotas abipusis plaučių uždegimas. Įtariama, kad Aleksandras nuo jos ir užsikrėtė.

„Jis daugiau su niekuo nebendravo, tik televizijoje. Iškart po filmavimo išvežė Babkiną, o jis susirgo kiek vėliau“, – 15min sakė A.Puodžiukaitienė, pridūrusi, kad kovo pradžioje A.Vasiljevas lankėsi Portugalijoje, bet grįžęs dvi savaites sąžiningai laikėsi saviizoliacijos.

Tiesa, pašnekovė prisiminė, kad pajutęs pirmuosius simptomus A.Vasiljevas nieko blogo neįtarė. Sužinojusi, kad kolegą kankina sausas kosulys, gydytoją iškvietė televizijos laidų vedėja Arina Šarapova, apie sunegalavusį mados istoriką ji pranešė ir bičiulei Jelenai Mališevai, kuri iškvietė greitąją medicinos pagalbą.

„Pakilo temperatūra, pakosėjo, bet jis šiaip žmogus sveikas ir į gydytojus kreipiasi labai retai, galvojo, gal praeis kaip visada, – ligos pradžią apibendrino A.Puodžiukaitienė. – Bet kai išvežė, tuo metu jis nebuvo labai silpnas, matyt, išvežė užbėgant į priekį.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius