Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujosios „X Faktoriaus“ žvaigždės „Good Time Boys“: „Pirmiausia eisim skaniai pavalgyti“

Šios vasario 3-osios „Good Time Boys“ nepamirš niekada. Sekmadienį, po atkaklios ir daug jėgų pareikalavusios kovos grupė save gali vadinti naujaisiais „X Faktoriaus“ dievukais. Ir žinoma, džiaugtis 15 tūkst. eurų prizu.
Good Time Boys
Good Time Boys / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Sekmadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje virė arši kova. Balsingoji Kristina Jurevičiūtė, rokeriai „Good Time Boys“ ir jautrusis Rimvydas Matukynas-Antturi – visi jie atkakliai siekė tapti šių metų „X Faktoriaus“ nugalėtojais.

Visgi laimė nusišypsojo tik vienam. Vakaro pabaigoje paaiškėjo, kad daugiausiai žiūrovų pavergė grupė „Good Time Boys“.

VIDEO: Šeštojo „X Faktoriaus“ sezono nugalėtojai – rokeriai „Good Time Boys“

Iškart po pergalės vaikinai buvo beprotiškai laimingi. Ir jau apgalvoję, ką veiks su 15 tūkst. eurų.

„Pinigus išleisime. Pirksim muzikinę techniką, kur nors iškeliausim. Pirmiausia eisim rytoj skaniai pavalgysim į kokią gerą kavinę“, – juokėsi muzikantai.

Visgi jei ne jie, pirmą vietą „Good Time Boys“ sako būtų skyrę antroje vietoje likusiam Antturi. „Sunku pasakyti. Bet turbūt Antturi, mes draugai“, – šypsojosi jie.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Good Time Boys
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Good Time Boys

Paklausti, kaip mano, kodėl būtent jiems nusišypsojo sėkmė, kodėl jie sulaukė tokio milžiniško žiūrovų palaikymo, rokeriai nestokojo geros nuotaikos: „Nes mes keturiese esame, turime daugiau pažįstamų, – juokavo jie. – Gal ir dėl to, kad mūsų kitoks žanras, šiokia tokia naujovė liaudžiai.“

Vaikinai sako, kad per kelis įtemptus mėnesius jiems buvo sunkiausia pasirodyti su kitokio stiliaus dainomis: „Perlipti per savo ego ir groti kitokią muziką nei įprastai. Juk šiaip grodavome kitokią stilistiką, todėl čia buvo sunku priprasti.“

O ką jie dabar norėtų pasakytų Sauliui Prūsaičiui, kuris jiems pirmajame etape pasakė „ne“? „Sakytumėme: ačiū. Ačiū už nuoširdumą.“

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Good Time Boys
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Good Time Boys

Grupės nariai kilę iš Kelmės ir Šilutės. Laisvalaikiu vaikinai mėgsta sportuoti, keliauti, skaityti, gaminti maistą ir, kaip juokiasi patys, skaniai pavalgyti. Šiuo metu visi gyvena Vilniuje, kur studijuoja ir svajoja apie plačiuosius muzikos vandenis.

Dalyvauti „X Faktoriuje“ vaikinai nusprendė tam, kad skleistų savo muziką ir kūrybą publikai. Rokeriai labai norėjo groti, kurti, tobulėti. Todėl į „X Faktorių“ pažvelgė kaip į vieną didelį iššūkį ir nuotykį, kuriame tiesiog būtina sudalyvauti.

Vos vaikinams atėjus į projektą, daugelis kritikavo jų pasirinkimą groti atrankoje savo kūrybos dainą, tačiau jie surizikavo.

„X faktoriaus“ nuotr./Grupė „Good Time Boys“
„X faktoriaus“ nuotr./Grupė „Good Time Boys“
VIDEO: Good time boys - Chandelier | X Faktorius 2018 m. LIVE | 7 serija

Įdomiausia tai, kad trys teisėjai vaikinams pasakė „taip“, o Saulius Prūsaitis „ne“. „Good time boys“ papuolė į S.Prūsaičio komandą ir pateko į superfinalą! „Likimo ironija“, – juokiasi rokeriai, prakalbę apie šią situaciją.

„Kėdžių iššūkyje“ vaikinai į sceną lipo apsirengę chalatais. Ir vėl neprašovė – jų pasirodymas sužavėjo teisėjus. Rokeriai širdyje yra pankai, todėl išlikti ištikimiems sau jiems yra ypač svarbu.

O galiausiai jie tapo naujausiomis „X Faktoriaus“ žvaigždėmis – laimėjo 15 tūkst. eurų ir, žinoma, nugalėtojo vardą.

TAIP PAT SKAITYKITE: „X Faktorių“ užkariavo ir 15 tūkst. eurų laimėjo pašėlę rokeriai „Good Time Boys“

VIDEO: Good Time Boys - Love of my life | X Faktorius 2018 m. LIVE | 8 serija
VIDEO: Good Time Boys - Rolling in the deep | X Faktorius 2018 m. LIVE | 8 serija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius