-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neeilinis Indrės Stonkuvienės renginys Kaune: šimtai moterų, netikėti šokiai ir Faros staigmena

Penktadienio vakarą, Kaune, unikalių renginių, skirtų tik moterims, sumanytoja, reklamos agentūros „IS agency“ vadovė bei televizijos laidų vedėja Indrė Stonkuvienė surengė neeilinį savo renginį. Renginyje buvo gausu netikėtų pasirodymų, žinomų svečių – kartu su Indre Stonkuviene pasirodė žinomas atlikėjas – Aleksandras Ivanauskas-Fara.
Indrės Stonkuvienės renginys moterims Kaune
Indrės Stonkuvienės renginys moterims Kaune / Lukoševičiaus nuotr.

Prieš kurį laiką Aleksandras Ivanauskas-Fara netikėtai pasiūlė Indrei Stonkuvienė kartu įrašyti dainą. Unikalių renginių sumanytoja atskleidžia, kad šis pasiūlymas buvo labai netikėtas.

,,Kuomet Aleksandras pasiūlė kartu įrašyti dainą – labai apsidžiaugiau ir nustebau. Ar tikrai siūlo man? Nemeluosiu, jaučiau baimę ir jaudulį, tačiau nedvejodama sutikau su šia avantiūra ir galiausiai įrašėme bei išleidome atnaujintą legendinės dainos „Tu palauk palauk sustok“ versiją. Būtent ją Kaune ir atlikome“.

Lukoševičiaus nuotr./Indrės Stonkuvienės renginys moterims Kaune
Lukoševičiaus nuotr./Indrės Stonkuvienės renginys moterims Kaune

Vakaro metu I. Stonkuvienė taip pat surengė ir specialų pasirodymą su šokėjais Rolandu Beržiniu bei Rafal Narkevič. „Šokiai labai susiję su išskirtine renginio ,,Šokiai kam per 30 (ir širdyje)“ programa. Tai tarsi laisvės, drąsos įrodymas ir priminimas visoms susirinkusioms, kad mes galime ir turime mesti sau iššūkių, kurie verčia mus augti“, – pasakojo tik moterims skirtų vakarų sumanytoja.

Programoje buvo ne tik šokių, bet ir legendinių dainų, atliekamų kartu su atlikėja Gabija Lokyte. Renginio metu skambančios dainos susijusios su I. Stonkuvienės standup apie moterims primestas roles, stereotipus bei primena paaugliškus vakarėlių laikus.

Lukoševičiaus nuotr./Indrės Stonkuvienės renginys moterims Kaune
Lukoševičiaus nuotr./Indrės Stonkuvienės renginys moterims Kaune

Anot pačios Indrės, renginio metu ji ne tik nebijo pasijuokti iš savęs, bet paliesti jautrias moterims svarbias temas. Viena tokių – savitarpio pagalba. Renginio metu ant scenos šalia Indrės žengė ir Ignė – herojė, kuriai savo renginių dėka visa Indrės moterų bendruomenė padėjo itin sunkiu gyvenimo periodu.

,,Mano renginys yra visų emocijų visuma. Renginio metu liejasi nevaržomas juokas, palaikymas ir laikas su pačiomis brangiausiomis. Visuomet labai norėjau sukurti bendruomenę, kuri nuoširdžiai rūpintųsi viena kita, o ne konkuruotų. Matant kaip užaugo mūsų globojamos herojės, manau, kad mums tai pavyko“, – kalbėjo I. Stonkuvienė.

Lukoševičiaus nuotr./Indrės Stonkuvienės renginys moterims Kaune
Lukoševičiaus nuotr./Indrės Stonkuvienės renginys moterims Kaune

,,Man labai svarbu, kad moterys atėjusios į renginį atsipalaiduotų, išsilaisvintų nuo stereotipų. ,,Šokiai kam per 30 (ir širdyje)“ skirti visoms moterims. Pripažinkime, dažnai ir labai greitai prisiimame įvairias roles ir pamirštame, kad esame vertos nepamiršti savęs, pasijuokti, pašokti ir smagiai praleisti laiką moterų kompanijoje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius