Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nemokamas Jazzu koncertas suviliojo sostinės publiką, joje – ir žinomi veidai

Ištikimi Justės Arlauskaitės-Jazzu gerbėjai šią datą savo kalendoriuose pasižymėjo jau seniai. Penktadienio vakarą scenos diva tituluojama Jazzu kartu su grupe surengė nemokamą koncertą, o tokia išskirtine proga pasinaudojo ir pramogų pasaulio atstovai.
Kenas Katis, Ingrida Martinkėnaitė, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Simona Nainė
Kenas Katis, Ingrida Martinkėnaitė, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Simona Nainė / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Širdį virpinančios atlikėjos dainos nepalieka abejingų, o tuo įsitikino koncerte apsilankę žinomi veidai. Renginyje sudalyvavo Simona Nainė, Vaida Skaisgirė, Joringis Šatas, Viktorija Šaulytė, Žilvinas Grigaitis ir daugelis kitų pramogų pasaulio atstovų.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas

Šis Justės Arlauskaitės-Jazzu koncertas ypatingas ir dėl kitos priežastis – jau kitą dieną atlikėja kartu su mylimuoju Donatu Ivanausku išvyksta kūrybinių atostogų. Kaip anksčiau pati sakė, tris savaites truksiančio „pabėgimo“ metu ruošiasi susitelkti į poeziją, kūrybą.

O pasinaudoti proga nemokamai išgirsti vienos populiariausių atlikėjų šalyje dainų susirinko išties gausi minia – „Olympic Casino Lietuva“ vykęs koncertas vos sutalpino visus norinčius.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Koncerto akimirka
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Koncerto akimirka

Koncerte taip pat suskambo prieš kelias dienas pristatyta autorinio kūrinio „Aš skiriu tau šį lietų“ versija. Žaibiškai išpopuliarėjusį kūrinį, be kurio jau neapsieina nė vienas Jazzu koncertas, atlikėja žada įtraukti ir į savo būsimą dainų rinkinį.

Po Jazzu koncerto su grupe susirinkusiųjų laukė ir kita staigmena. Prieš ir po koncerto susirinkusiuosius linksmino didžėjus Driule XL, taip pat buvo pristatyta „Pop art“ kostiumų linija.

Koncerto akimirkos – galerijoje:

VIDEO: Jazzu - Aš Skiriu Tau Šį Lietų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius