Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Nerijus Juška su besilaukiančia Agne Jurgilaite atvyko į viešbučio atidarymą Kaune

Baleto primarijus Nerijus Juška (38) su mylimąja Agne Jurgilaite (24), kuri jau greit susilauks jųdviejų pirmagimio, trečiadienio vakarą Kaune lankėsi naujo viešbučio HOF atidaryme. Pora užsuko ir į šio viešbučio kaimynystėje tą patį vakarą atidaromus mados namus „DLK United desing“, kuriuos įkūrė šokėjai Lina Chatkevičiūtė bei Donatas Vėželis.
Nerijus Juška ir Agnė Jurgilaitė
Nerijus Juška ir Agnė Jurgilaitė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Nerijus Juška ir Agnė Jurgilaitė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Nerijus Juška ir Agnė Jurgilaitė

Pasklidus žiniai, kad pora suka šeimos lizdelį, N.Juška ir A.Jurgilaitė viešumos kurį laiką vengė. Vizitas į Kauną – pirmas poros bendras pasirodymas kartu, po to, kai dėl nėštumo ėmė akivaizdžiai keistis lieknos merginos kūno apimtys.

„Pastarosiomis dienomis laiką leidžiu Kaune, nes ką tik baigėsi naujų narių priėmimas į mano įkurtą baleto mokyklą ir prasidėjo pirmosios pamokos“, – sakė N.Juška.

A.Jurgilaitė į laikinąją sostinę Nerijų lydėjo ne kartą. Burgundiškame Kauno chore dainavusi mergina per atrankas, repeticijas ar kitus mažųjų baleto šokėjų pasirodymus yra grojusi pianinu.

N.Juška sakė, kad įkalbėti mylimąją šįkart vykti į Kauną jam reikėjo svarios priežasties, nes pastarąją savaitę ji prasčiau jaučiasi. 

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Nerijus Juška ir Agnė Jurgilaitė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Nerijus Juška ir Agnė Jurgilaitė

„Nėštumas nėra sunkus. Bet Agnei reikėjo pailsėti“, – sakė N.Juška. Kol kas merginai dar nėra prasidėjusios nėštumo atostogos – ji dirba Nacionalinėje mokėjimų agentūroje Finansų ir apskaitos departamento ataskaitų ir koordinavimo skyriaus vyr. specialiste.

„Prasidėjus rudens sezonui į Kauną atvyksiu dažniau. Čia kelis kartus per mėnesį šoku spektakliuose Kauno muzikiniame teatre, rengiu repeticijas prieš penkerius metus įkurtos baleto mokyklos auklėtiniams. Prieš pasirodymus visuomet apsistoju viešbutyje. Tad, į Kauną atvykome kartu su Agne. Ji norėjo matyti, kur aš gyvensiu, kai dirbsiu ne sostinėje“, – su šypsena sakė N.Juška.

Taip pat skaitykite: Baleto primarijus Nerijus Juška taps tėvu – laukiasi jo draugė Agnė Jurgilaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius