Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Netikėtas svečias „Lietuvos balso“ finale: į sceną lipo konkurentė – „X Faktoriaus“ nugalėtoja

Sekmadienio vakarą Vilniaus „Siemens“ arenoje griaudėja grandiozinis „Lietuvos balso“ finalas, po kurio paaiškės, kas iš keturių dalyvių taps geriausiu šalies balsu. Dėl įspūdingo prizo kovojantys finalininkai paruošė daugybę staigmenų, nes tai yra paskutinė galimybė panaudoti visus kozirius. Tiesa, arenoje taip pat pasirodė ir labai netikėtas svečias.
Vaidas Baumila ir Monika Pundziūtė-Monique
Vaidas Baumila ir Monika Pundziūtė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Dėl „Lietuvos balso“ nugalėtojo titulo, turo per Lietuvą su „Vilniaus Bigbendu“ ir penkiolikos tūkstančių eurų grynais iš pradžių kovojo keturi finalistai. Tai – Monika Marija Paulauskaitė, Gabija Lokytė, Gražvydas Sidiniauskas ir Kaia su Paulina. Netrukus merginų duetas turėjo palikti šou – liko trys finalistai.

Penktojo „Lietuvos balso“ sezono finalo metu jie paruošė po tris pasirodymus, į sceną taip pat žengs su savo mokytojais: Donatu Montvydu, Inga Jankauskaite, Leonu Somovu ir Džordana Butkute.

TAIP PAT SKAITYKITE: Prieš pat „Lietuvos balso“ finalą – netikėtas Gražvydo atvirumas: „Taip, aš gėjus“

Tiesa, grandioziniame finale buvo ir daugiau netikėtumų. Dar prieš finalą skelbta, kad šio svečio pasirodymas „Siemens“ arenoje taps apkalbų objektu.

„Scenoje pasirodys ir visiems netikėtas svečias, kuris, tikiu, kad visoje „Siemens“ arenoje sukels ne mažai diskusijų“, – intrigavo režisierius Šarūnas Kirdeikis.

„Vaidas su savimi atsitempė didžiausią staigmeną ir dabar visi galvoja, kas čia vyksta. O mes sakome: LNK valdo viską“, – prieš scenoje pasirodant finalo svečiui Vaidui Baumilai rėžė Rolandas Mackevičius.

Grandiozinio finalo metu paaiškėjo, kad kartu su atlikėju Vaidu Baumilu į sceną lipo 2015/2016 m. sezono TV3 muzikinio šou „X Faktorius“ nugalėtoja Monika Pundziūtė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaidas Baumila ir Monika Pundziūtė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaidas Baumila ir Monika Pundziūtė

Vaidas ir Moniqué atliko savo hitą „Dviese“, tačiau šį kartą daina nuskambėjo kitaip – adaptuota speciali aranžuotė būtent šiam finalui.

Paklausta, ko palinkėtų būsimam „Lietuvos balso“ nugalėtojui, Monika patarė, kas benutiktų ir kaip besiklostytų karjera, pirmiausia išlikti savimi – tai svarbiausia ir sunkiausia.

Duetui lipant nuo scenos, R.Mackevičius pakvietė M.Pundziūtę ir į finalo vakarėlį. „Juk nieko tokio, kad iš kitos televizijos“, – šmaikštavo, kreipdamasis į publiką, šou vedėjas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Didysis „Lietuvos balso“ finalas: kas laimės muzikinį šou ir 15 tūkst. eurų?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius