Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netrukus krepšininko Simo Jasaičio žmona tapsianti Oksana Pikul mergvakarį atšventė pajūryje

Jau šį mėnesį krepšininko Simo Jasaičio žmona tapsianti dainininkė Oksana Pikul penktadienį mėgavosi geriausių savo draugių dėmesiu. Merginos, vadovaujamos grupės „Naujos pupytės“ narės Vitos Jakutienės, Oksanai surengė pašėlusį mergvakarį. Portalo Žmonės.lt žiniomis, atlikėjos bičiulės įsimintinai šventei pasirinko Lietuvos pajūrį.
Oksana Pikul ir Monika Šedžiuvienė
Oksana Pikul ir Monika Šedžiuvienė / Andriaus Pelakausko/Žmonės.lt nuotr.

Mergvakario programoje svarbią vietą užėmė Kaipėdoje vykęs dainininko Egidijaus Dragūno-Selo koncertas. Vasaros estradoje, kur penktadienio vakarą vyko „Sel Grand Show 2013“, VIP žiūrovų tribūnoje Oksana sulaukė Natalijos Bunkės ir kitų čia sutiktų pažįstamų sveikinimų.

Dar šią savaitę Oksana grįžo iš Londono, kur įsigijo dizainerio Jimmy Choo kurtus batelius vestuvėms. Savo socialiniame tinkle O.Pikul jau demonstravo makiažą, kuriuo pasipuoš vestuvių dieną, tad nekyla abejonių, kad šiai svarbiai gyvenimo šventei dainininkė ruošiasi itin atsakingai.

Neseniai portalas Žmonės.lt rašė, kad bažnyčioje susituoksiantys Oksana ir Simas taip pat lankė specialius sužadėtinių kursus.

„Paskaitos labai įdomios. Jose dėstoma apie bendravimą ir tikėjimą šeimoje, šeimos planavimą, santykius, o tai yra reikalinga. Taip pat labai svarbu, kai pora į paskaitas ateina kartu“, – portalui Žmonės.lt apie privalomus bažnytinius kursus tuomet pasakojo O.Pikul.

Oksana Pikul ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius