-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Netyla kalbos apie byrančią Aistės ir Antano Guogų santuoką

Jau kurį laiką netyla kalbos, kad po šešerių metų santuokos verslininkas Antanas Guoga (46 m.) ir jo žmona Aistė Guogienė (35 m.) nusprendė skirtis. Vis dėlto pora apie šį žingsnį kalba mįslingai.
Antanas ir Aistė Guogos su sūnumi Herkumi
Antanas ir Aistė Guogos su sūnumi Herkumi / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Naujienų portalui lrytas.lt susisiekus su A.Guogiene ir pasiteiravus, ar jų šeimą ištiko krizė, moteris šio fakto nei patvirtino, nei paneigė.

„Ar tiesa, ar netiesa, tai, žinokit nenorėčiau kažko plačiau ir komentuoti... Jeigu kalbos yra, tai gal. Ugnies be dūmų nebūna turbūt, bet kažką plačiau, tai nelabai komentuočiau. Negalėčiau patvirtinti. Kol kas dar tikrai nėra tokia stadija, kad patvirtinčiau“, – lrytas.lt sakė Aistė.

15min ketvirtadienį susisiekti nepavyko nė su vienu iš sutuoktinių – abu nekėlė telefono ragelio.

Tiesa, tai, kad galbūt poros santykiuose gausu permainų, esą patvirtina ir Antano Guogos permainos. Dar visai neseniai LNK laidai jis pasakojo, kad atsikratė 14 kilogramų, minėjo, kad iš pagrindų pakeitė savo gyvenimo būdą.

„Perkroviau savo gyvenimą ir save iš naujo“, – „Nuo... Iki...“ teigė verslininkas ir pridūrė, kad prie pokyčių prisidėjo ir specialioje bado klinikoje Tailande praleistas mėnuo.

Guogos augina du sūnus: Herkų ir Taurą. Pirmagimis Herkus gimė 2015 metų sausį, o Tauras – 2016 metų lapkritį.

Antanas Guoga ilgametei savo širdies draugei Aistei Šlapokaitei pasipiršo 2013-ųjų pavasarį: įteikė sužadėtuvių žiedą stebint mylimosios tėvams ir paprašė jos rankos.

2014-ųjų birželį pora tyliai ir kukliai įregistravo civilinę santuoką Anupriškėse, Trakų rajone. Didžiulę vestuvių puotą laimingi jaunavedžiai iškėlė rugpjūtį, o amžiną meilę vienas kitam prisiekė Šv.Kazimiero bažnyčioje Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius