Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolė Pareigytė prisipažino, kad neturi savo vestuvinių nuotraukų: atskleidė nemalonią priežastį

Dainininkė ir renginių vedėja Nijolė Pareigytė atostogaudama Malaizijoje dalijosi romantiškais kadrais su vyru Rimvydu Rukaičiu ir minėjo 13-ką kartu praleistų metų. Tačiau vienoje laidoje prisiminė įvykį, kuris ją ne tik sukrėtė, bet ir paliko be itin brangių įamžintų atsiminimų. Tarp jų ir vestuvinių nuotraukų bei dukros Patricijos kūdikystės momentų.
Nijolė Pareigytė Rukauskienė
Nijolė Pareigytė Rukauskienė / Žilvino Ausiukaičio ir asmeninio archyvo nuotr.

Grupės „69 Danguje“ narė N.Pareigytė lankydamasi laidoje „Gyvenimas“ pagal moteris prisiminė skaudų įvykį, kuris paliko ją be brangiausių prisiminimų.

Prieš beveik šešerius metus moteris buvo apvogta Klaipėdoje, kurioje tuo metu gyvenimo.

„Trumpam išėjau, nuvežiau vaiką į būrelį ir palikau atrakintą mašiną, grįžusi neradau nei kuprinės, nei piniginės. Mano kompiuteris buvo pavogtas“, – TV3 laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ sakė N.Pareigytė.

Moters kompiuteryje buvo ne tik jos vestuvinės nuotraukos, bet ir dukros Patricijos kūdikystės akimirkos.

Žilvino Ausiukaičio nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Žilvino Ausiukaičio nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

„Neturiu ne tik nuotraukų iš vestuvių, bet ir mažo vaiko. Esu kažkiek susirinkusi medžiagos iš vyro tėčio, bet šiaip mano visa praeitis yra pavogta“, – laidoje prisiminė Nijolė.

Žmonės.lt primena, kad 2017 metų birželio mėnesį Nijolė Pareigytė buvo apvogta Klaipėdoje. Šia žinia moteris dalijosi socialinėje erdvėje ir prašė atpažinti vagį. Dainininkė vylėsi, kad pavyks atgauti pavogtame kompiuteryje buvusią informaciją, pinigų atgauti teigė nesitikinti.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Nijole Pareigytė su dukra Patricija
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Nijole Pareigytė su dukra Patricija

„Gegužės 30d, apie 18 val. iš „Volkswagen Caddy“ buvo paimtas mano kompiuteris ir ištraukti pinigai iš piniginės. Pagaliau gavau video, kuriame galima įžiūrėti tik siluetą vyro, kuris mane APVOGĖ!!!! Maldauju, jei tu matai šį video, prašau grąžink man tai, kas buvo kompiuteryje – visą informaciją, mano vaiko vaizdo įrašus ir fotografijas, pirmus jos žingsnius!!!! Sumokėsiu tau daug daugiau nei paėmei iš mano piniginės!!! Labai prašau kitų pagalbos, gal kas matėte tą vaikiną, gatvė pakankamai judri. Padėkite atgauti tai, kas brangiausia!!!“ – 2017 metais po vagystės rašė N.Pareigytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius