-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

NT ekspertė atskleidė, kaip perkami prabangūs būstai meilužėms: lemiamas – trečias vizitas

Keturi vaikai, sėkminga karjera ir mylintis vyras – taip galėtume apibūdinti elitinius būstus Lietuvoje pardavinėjančios Rasos Pavarienės gyvenimą. Kaip išlikti karjeros viršūnėje, tuo pat metu būti mylima mama ir laiko santykiams skirti galinčia žmona?
Nekilnojamojo turto ekspertė Rasa
Nekilnojamojo turto ekspertė Rasa / LNK nuotr.

Rasa pasakojo apie lietuvius, kurie traukia maišus pinigų, iš kurių perka septynženklėmis sumomis pažymėtus nekilnojamojo turto objektus. Taip pat atviravo ir apie sandorius, po kurių nusipirktuose prabangiuose namuose gyvena ne šeimos nariai, o meilužės.

„Mane pačią labiausiai šitame darbe nustebino, kaip vyrai renka būstą meilužėms. Pradžioje ateina turtingo pono asistentas, jis apžiūri, ar tas butas atitinka pagrindinius keliamus kriterijus. Kitas vizitas būna pono, kuris žiūri, kaip įtikti savo slaptai damai ir jau apžiūri subtilesnius dalykus – kaip vonios kambarys, virtuvė, o trečio vizito metu mes pamatome garbingąją viešnią. Jos žodį nulemia emocijos. Turto, kuris gali kainuoti netoli milijono, dama gali atsisakyti, jeigu nėra vonios, o tik dušas”, – laidoje „Bus visko“ nekilnojamojo turto ekspertė Rasa buvo atvira kalbėdama apie meilužėms dovanojamus namus.

LNK nuotr./Nekilnojamojo turto ekspertė Rasa
LNK nuotr./Nekilnojamojo turto ekspertė Rasa

Laidos metu moteris papasakojo apie lietuvių būsto pirkimo įpročius bei prabilo apie tautiečių nepraktiškumą ir vyrų kategoriją, kurių moterys turėtų pasisaugoti:

„Būna įdomūs vyriškiai, kuriems gerokai virš 30 metų. Jie mėgsta puikuotis vardiniais rūbais ir kitais prabangos elementais, lankosi prabangiose parduotuvėse ir brangiuose viešbučiuose, tačiau gyvena miegamuosiuose rajonuose labai žemos vertės būste. Kartais net glaudžiasi pas mamą.

Visada jaunoms panelėms sakau – jūs atidžiai rinkitės antrąją pusę, nebūkite naivios. Žmogus, su kuriuo patogu nuvažiuoti prašmatniu automobiliu į prabangų viešbutį, nėra tinkamas gyvenimui, jis negalvoja giliau, jam nerūpi, kaip jis gyvena. Visas jo interesas – kaip pasirodyti prieš kitus.”

„Bus visko“ laidoje Rasa pasidalijo mintimis, kas turėtų būti kiekvienuose namuose.

„Šeimai, kuri jau gauna didesnes pajamas ir kuriai labai svarbus komfortas, visada patariu atkreipti dėmesį į tai, kad kiekvienas vaikas turėtų individualią erdvę, kad svetainėje ir virtuvėje nebūtų žaidžiama, nesimėtytų vaikų žaislai, nes tai trukdo gyventi patogiai, trukdo ir bendrai estetikai. Visada esant galimybei rekomenduoju turėti svečių vonios kambarį, tada patys šeimininkai geriau jaučiasi, kai gali priimti svečius ir nereikia prieš tai apibėgioti visų kampų ir sužiūrėti, ar vaikai neiškrėtė kokių išdaigų. Taip pat svarbu, kad vyrai turėtų savo erdvę.”

Moteris atvirai papasakojo ir apie savo antrąją santuoką bei 4 vaikus.

Kaip jai pavyksta išlaikyti balansą ir kas padeda namuose suvaldyti chaosą? Kaip turėtume reaguoti į kalbas apie artėjančią ekonominę krizę? Ir kodėl rekomenduoja namus keisti kas 7–10 metų? Jau šį antradienio vakarą, 20 val., laidoje „Bus visko“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius