Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nukentėjusieji paskelbė 500 Lt atlygį už informaciją apie sukčiavimu įtariamą buvusį grupės N.E.O. narį Tadą Lukoševičių

Policijai jau daugiau kaip tris mėnesius yra išduotas teismo leidimas suimti buvusį grupės N.E.O. narį, kaunietį Tadą Lukoševičių, kuris kaltinamas apgaule iš keturių asmenų išviliojęs 400 tūkst. Lt. Neapsikentę, kad vaikinas netrukdomas linksminasi vakarėliuose ir bendrauja su bičiuliais socialiniuose tinkluose, nukentėjusieji pasiryžo T.Lukoševičių sugauti ir pristatyti policijai patys.
Tadas Lukoševičius
Tadas Lukoševičius / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr
Temos: 1 „N.E.O.“

Vienas nukentėjusiųjų, Kauno naktinio klubo „Mojo Lounge“ bendraturtis Giedrius Ambrazevičius portalui Žmonės.lt sakė patyręs net 100 tūkst. Lt nuostolį. Būtent jis ėmėsi iniciatyvos sulaikyti T.Lukoševičių, siūlydamas už jo buvimo vietos atskleidimą 500 Lt atlygį.

„Suteikusiems informacijos apie Tado Lukoševičiaus buvimo vieta paskirta 500 Lt premija“, – savo „Facebook“ profilyje užrašė G.Ambrazevičius. Jis taip pat persiuntė žiniasklaidai teismo raštą, kuriuo nurodoma, jog T.Lukoševičiui skirta griežtesnė kardomoji priemonė – suėmimas, vykdoma jo paieška ir jis nesurastas.

„Policija jau tris mėnesius nesugeba surasti Tado Lukoševičiaus, nors jis dažną penktadienio ar šeštadienio vakarą linksminasi Vilniaus bare „Absento fėjos“. Oficialiai byloje esame keturi nukentėjusieji. Kadangi jau daug laiko nieko nėra daroma, situacija absurdiška, patys ėmėmės kraštutinių priemonių, paskyriau atlygį, galbūt kažkas pamatys Tadą, paskambins ir jį rasime. Daug žmonių rašo, kad jis nuolat leidžia laiką vakarėliuose. Tikiuosi, kad pamatęs T.Lukoševičių žmogus iškvies policiją arba paskambins man. 500 Lt atiduočiau žmogui, kuris sulaikytų Tadą ir padėtų perduoti jį pareigūnams“, – portalui Žmonės.lt kalbėjo Kauno verslininkas.

Anksčiau Žmonės.lt jau rašė, kad paskelbta T.Lukoševičiaus, kuris yra garsaus, prieš ketverius metus mirusio, dainininko Alvydo Lukoševičiaus-Obuolio sūnus, paieška.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius