Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
01 30 /16:37

Dėl smūgio Ingos Budrienės sūnui teistas Remigijus Viršila išgirdo nuosprendį

Sausio 30 dieną Kauno apylinkės teismas paskelbė nuosprendį byloje, kurioje nuomonės formuotojas bei sportininkas Remigijus Viršila buvo teisiamas už smūgį nepilnamečiui žinomos Kauno verslininkės Ingos Budrienės sūnui. Teismas priėmė palankų kaltinamajam sprendimą – atleido nuo baudžiamosios atsakomybės pagal laidavimą.
Inga Budrienė, Remigijus Viršila
Inga Budrienė, Remigijus Viršila / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

R.Viršila buvo kaltinamas tuo, kad įžūliu savo elgesiu kitų asmenų akivaizdoje, be jokio pateisinamo motyvo ir priežasties agresyviai užpuolė nepilnametį (šiuo metu vaikinas jau yra sulaukęs pilnametystės) verslininkės, renginių organizatorės I.Budrienės sūnų.

Tyčia kumščiu vieną kartą smogdamas paaugliui į veidą, kaltinamasis padarė jam odos nubrozdinimus skruoste. Tokiais veiksmais buvo nežymiai sutrikdyta nepilnamečio sveikata, pademonstruota nepagarba aplinkiniams ir aplinkai, sutrikdyta visuomenės rimtis bei tvarka.

Incidentas įvyko viešo pramoginio renginio Kauno pramogų ir laisvalaikio centre „Oazė“ metu, tad smūgio liudytojų – ne vienas. Smurtą fiksavęs vaizdo įrašas pasklido internetinėje erdvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius