Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nurautos“ modelio Margaritos Švėgždaitės vestuvės „Burning Man“ stiliumi: jaunikis atriedėjo tanku

Pasaulinio garso modelio Margaritos Švėgždaitės (38) gyvenime – malonios permainos: praėjusį savaitgalį ji mylimajam prancūzui Hervé Taiebu (57) prisiekė amžiną meilę ir iškėlė visiškai „nurautą“ vestuvių šventę. Maža to, laiminga pora dar gyvena ir džiaugsmingu laukimu – Margarita laukiasi antro jųdviejų vaiko.
Margaritos Švėgždaitės ir Herve Taieb vestuvės
Margaritos Švėgždaitės ir Herve Taieb vestuvės / Asmeninio albumo nuotr.

Praėjusį savaitgalį iš Klaipėdos kilusi Margarita Švėgždaitė su mylimuoju Hervé Taiebu iškėlė tikrai nepamirštamas vestuves tiek sau, tiek daugybei svečių – jų dalyvavo apie 250.

Pora Nevados dykumoje vykstantį garsųjį festivalį „Burning Man“ perkėlė į Europą – Lokonvilį Prancūzijos šiaurėje. Jųdviejų šventė būtent taip ir vadinosi: „Burning man wedding H&M“.

Kaip 15min pasakojo Margarita Švėgždaitė, šventė truko 2 dienas, tačiau su svečiais jaunavedžiai susitikinėja visą savaitę – pietauja, vakarieniauja.

„Instagram“ nuotr./Margarita Švėgždaitė ir Herve Taieb
„Instagram“ nuotr./Margarita Švėgždaitė ir Herve Taieb

##weddingday #mazaltov ????????????????????????

A post shared by AIRPLAY MUSICAL GROUP (@airplaystephaneguenni) on

Kad jau festivalyje publika stebina įspūdingais apdarais ir kostiumais, Margarita ir Hervé šios taisyklės nepamiršo – savo šventėje pasirinko išskirtinį jaunikio ir nuotakos įvaizdį.

Žinomas modelis apsirengė baltą, laisvą, ore plevėsuojančią suknelę, galvą papuošė paukščių sparnus primenančia plunksnų karūna. Ceremonijos metu Margarita pasirinko lauko gėlių puokštę. Hervé rankose laikė rugių puokštę, pats vilkėjo baltus plėšytus džinsus, sportbačius, žaliai baltą švarką ir skrybėlę. O į santuokos ceremoniją jaunikis atvyko... baltų gėlių žiedais puoštu tanku!

#fire #triomphal #justarrived #weddingday

A post shared by AIRPLAY MUSICAL GROUP (@airplaystephaneguenni) on

Visi svečiai, tarp kurių buvo ir Asta Valentaitė, Giedrė Rusytė bei Aistė Misevičiūtė, taip pat apsirengė pagal vestuvinę tematiką – stebino netikėtais stiliaus viražais.

Nuotaka vakarinėje dalyje persirengė – pasipuošė juodu ansambliu ir masyviais baltų perlų karoliais, o ant galvos užsidėjo visai kitokią karūną – plunksnuotą, bet jau su ragais.

Vestuvinė suknelė puikiai tiko šeštą mėnesį kūdikio besilaukiančiai Margaritai. Ji su Hervé jau augina vienerių sūnų Williamą Joną. „Antrasis vaikas irgi bus berniukas“, – 15min sakė Margarita.

„Facebook“ nuotr./Giedrė Auclair, Aistė Misevičiūtė,  Margarita Švėgždaitė, Asta Valentaitė ir Giedrė Rusytė
„Facebook“ nuotr./Giedrė Auclair, Aistė Misevičiūtė, Margarita Švėgždaitė, Asta Valentaitė ir Giedrė Rusytė
„Instagram“ nuotr./Margarita Švėgždaitė su drauge
„Instagram“ nuotr./Margarita Švėgždaitė su drauge

Margaritos išrinktasis Hervé Taiebas – verslininkas, be kitos veiklos užsiimantis renginių organizavimu, tarp jų ir žirgų lenktynių, konkūrų. Margarita jau daug metų gyvena Paryžiuje – iš čia kilęs ir jos mylimasis.

Tačiau pora prieš trejus metus susipažino ne Paryžiuje, o San Tropeze, naktiniame klube. Kaip 15min sakė pati Margarita, pažintis buvusi visiškai atsitiktinė.

Štai daugiau vestuvių puotos akimirkų:

Wedding weekend #wedding #weddingstyle #lithuania #france???????? #france #burningman2017 #burningman #burningmanstyle

A post shared by Domas Mašalas (@domasmasalas) on

Best wedding party #weddingparty #burningman2017 #burningman

A post shared by Domas Mašalas (@domasmasalas) on

#burningman #djdorian #raspoutine #legend

A post shared by AIRPLAY MUSICAL GROUP (@airplaystephaneguenni) on

15min primena, kad Margarita Švėgždaitė dirbo garsiausioms modelių agentūroms, jos vardas puikavosi tokių prekės ženklų kaip „Christian Dior“, „Emanuel Ungaro“, „Armani“, „Fendi“ kolekcijų pristatymuose. Ji buvo „Swarovski“, „Chanel“ mados namų ir kitų žinomų kompanijų veidu. Vieno garsiausių pasaulio modelių nuotraukos yra puošusios „Vogue“ ir „Elle“ žurnalų viršelius, ji ne vieną kartą yra buvusi „Victoria's Secret“ angelu seksualių apatinių drabužių pristatymuose. Modelis žingsniavo visų pasaulio mados sostinių podiumais kartu su tokiais modeliais, kaip Naomi Campbel, Giselle Bundchen, Heidi Klum.

15min galerijoje – Margaritos Švėgždaitės ir Hervé Taieb vestuvių akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius